TOTAL DEM-O FESТ @ Castro - 02-24.01.2009

• Креатор на темата Креатор на темата Tonchie
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Кој се победниците од 9 и 10 знае некој?

Од клубот Кастро ни испратија две интересни информации. Еве ја првата: Вторите двајца финалиста од Тотал Дем-о Фестот се: Фул Стоп и Серпентин Фајр од Скопје. Тие на 24-ти јануари ќе им прават друштво на Хив Кру и Д.Ц. Бараба и Ерор, победниците од хип-хоп вечерите во рамките на фестивалот.
Следниов викенд се очекуваат и последните двајца финалисти.

Втората вест вели дека во вторник (за Стара Нова Година), во клубот Кастро од 23 часот па натаму, ќе настапат 2 состава кои последователно ќе се менуваат до раните утрински часови.
Тоа се Брејкдаун Бенд и Џеилбејт!
Повелете!

Ај некој ако знае нека пише отприлика што жанр си тераат Beyond the Horizon. Однапред фала.
Мelodic Death / Extreme Power
Beyond The Horizon свират мелодичен дет метал. Едниот гитарист е Kiro Hametovski, член на форумов.
Myspace линк: http://www.myspace.com/beyondthehorizonmkd

Да те исправам... свират мелодик дет/екстрим пауер. И на мајспејсот така им пишува :) И најбоље се и ќе гласам за нив :) Звер коа ќе спичи некоја солажа мрсна сите на гз че падните и ќе тркнете до кутиите да фрлите тоа ливчето :)

ПС. Честито за Серпентин стварно супер изведба:)

Ја како шо разбрав треба по 2 победника од вечер да има?... или лошо сум разбрал...гад демит никако Hall of Sins да ги глеам.

Ја како шо разбрав треба по 2 победника од вечер да има?... или лошо сум разбрал...гад демит никако Hall of Sins да ги глеам.
Хол оф Синс одвиреа ептен добро :) Ама јбг не тепаа :) А интересен бенд се :)

Мelodic Death / Extreme Power

Да те исправам... свират мелодик дет/екстрим пауер. И на мајспејсот така им пишува :) И најбоље се и ќе гласам за нив :) Звер коа ќе спичи некоја солажа мрсна сите на гз че падните и ќе тркнете до кутиите да фрлите тоа ливчето :)

ПС. Честито за Серпентин стварно супер изведба:)

И ја викам исто :vozbud:

Ептен закон се Beyond the Horizon , поради нив и Тотем ќе биде моето присуство вечер :)

Ај пак да прашам сеа кој тепаше вчера не останав до крај... и денеска? :D

Ај пак да прашам сеа кој тепаше вчера не останав до крај... и денеска? :D

Во петокот тепаа Beyond the Horizon , најдобри беа убедливо :)
А во саботата незнам. И јас се прашувам :)

во саботата победија HIGH CONTROL со разлика 5 гласа повеќе од Пазарна Инспекција..
(:

хух, Сабота .. can't wait!

pa doete ke bide interesantno:)
inace nie sme beyond the horizon a ne horizont ama nema veze:)
bitno e da se sviri:)
pa vidimo se so koj ke doe
ke bide ludo
:D:D:D:D:D

Охохо ќе биде интересантно богами по два бенда од жанр.... ја викам некој алт рок тепа од жири а BTH од публика.

Тончи те молам смени го поимот РАП во првиот пост.. Срамота за рапот е не друго..

да да ке биде интересно хехе! Hiv Crew само напред!

ke bide interesno zs da ne:D nie da si isvirme pa so bide bide:)
koj ke bide najdobar neka pobedi...:D

ke bide interesno zs da ne:D nie da si isvirme pa so bide bide:)
koj ke bide najdobar neka pobedi...:D
Нема да биде интересно зашо нема да биде ич натпреварувачко :) Се знае у старт дека вие ќе тепате :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom