TOTAL DEM-O FESТ @ Castro - 02-24.01.2009

• Креатор на темата Креатор на темата Tonchie
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Еј не се знае,треба да се договорат,да спремат нешто ново...Ова ти го кажуем пошо паднав у муабет со мише и го прашав истото,а сеа дали и колку е точно тоа не гарантирам...

gitaristot od BTH imase mnogu trema mu se tresea prstite
Кој гитарист???Перо или Ѕвер???Ја разбрав дека Ѕвер ја утнал првата песна,ама тоа е тоа трема...

ne gi znam po ime.utna toj so jaksonon so svirese solo gitara mnogu imase trema spored mene toj gi unisti

ne gi znam po ime.utna toj so jaksonon so svirese solo gitara mnogu imase trema spored mene toj gi unisti
Нема врска(не им ги знам гитарите:):))али сепак не е сеедно да се свири на финале на Демофест...и да не ти е првпат сепак BTH имаа подршка од добар дел од публиката

Звер бил. Ако де, се дешава. Битно, ја на нив закон поминав иако немав време да појдам на средина да се исшуткам коа свиреа тие. :)

pa vaka:D prvo fala na site sto dojdovte i fala za site sto ne podrzavte
za plain sto ja utnavme jas se izvinuvam bev malce podnapien i dadov se od sebe:)
ali kako i da e bese dobro:)
pa vidimo se na naredna svirka

Ама боље шутки паднаа на SF.На BTH уште небеше полно кастро,тоа беше тапа...

pa vaka:D prvo fala na site sto dojdovte i fala za site sto ne podrzavte
za plain sto ja utnavme jas se izvinuvam bev malce podnapien i dadov se od sebe:)
ali kako i da e bese dobro:)
pa vidimo se na naredna svirka
sepak imavte muda da se izbacite na finale top bevte za vas glasav
mora trema +prvi bevte respecat:salut:

Не беше полно од почеток... јебига.

@antitalent

Очекувам свирка што побрзо од вас! :)

Вака може е тапа да зборам али малце офтопик:
Можда сум лаик,али колку толку иам разбирање за музика,а на BTH им предвидуем блескава иднина...А и шо ако изгубија,следната година пак нека се пријават..не е крај на светот

Во право си за тоа, имаат иднина голема пред нив :) Не е крај на светот, никој кога почнал не станал познат и не извадил албум за брзо време. Еве пример и Серпентин од 2005 свират па сега извадија албум. Битно да се трудат, и да имаат идеи. А ко што гледам имаат, и само напред!

А и квалитетен состав имаат BTH,добри гитаристи,добар бубњар,солиден пеач.Само ги чека доста работа...НАПРЕД МОМЦИ ЈА ИМАТЕ ПОДРШКАТА ОД НАС

fala decki na podrska:D a i ne sme razocarani sto ne pobedivme nema zasto
epten i pocetnici sme kako bend nemoze se naednas...sve u svoe vreme:D
a za svirka koga ke ne viknat ke prifatime so dusa ali toa ne e do nas..:D
pozz

Кажете по пп кај свирите во која гаража да ве слушниме ако примате гости :)))

primame ama edno e da slusnete bend na jako ozvucenje na svirka kaj sto sve zvuci top i drugo e da slusnes bend u garaza so nikakva oprema ali ok e kako sakate:D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom