Торенти (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата ErT
  • Време на започнување Време на започнување

Најдобар торент сајт

• Mininova

Гласови: 86 11,8%
  • The Pirate Bay

Гласови: 252 34,7%
  • IsoHunt

Гласови: 56 7,7%
  • Torrentz

Гласови: 66 9,1%
  • Demonoid

Гласови: 48 6,6%
  • TorrentReactor

Гласови: 6 0,8%
  • некој друг ќе наведам во пост

Гласови: 212 29,2%

• Вкупно гласачи
    726
Препорачајте некој добар сајт за торенти замена заpiratebay? Ама да има и коментари од корисниците за да не симнам нешто без врска или полно со вируси...

Препорачајте некој добар сајт за торенти замена заpiratebay? Ама да има и коментари од корисниците за да не симнам нешто без врска или полно со вируси...

kickass, zamunda. На кик ас не сум сигурен дали има коментари, на замунда има знам. и rutracker е добар, само ако симињаш филмови ќе си провериш у дескрипшн дали аудиото е руско :)

и на kickass има коментари.

Еве ви од мене еден добар за филмови, обично ги ставаат неколку месеци по излегувањето, не веднаш :vrtioci:
Инаку на yifi како да ги најдам кодеците за да ми ги отвора филмовите, спуштив 2 филмови од новите со добар квалитет, али бс плејер ги немал соодветните кодеци за да ги отвора :sekc:

Еве ви од мене еден добар за филмови, обично ги ставаат неколку месеци по излегувањето, не веднаш :vrtioci:
Инаку на yifi како да ги најдам кодеците за да ми ги отвора филмовите, спуштив 2 филмови од новите со добар квалитет, али бс плејер ги немал соодветните кодеци за да ги отвора :sekc:
Ке инсталираш k-lite full и ке ти отвара се живо и диво на бс плеерот

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

А зошто не користиш vlc.Само инсталирај најнова верзија и ни кодек ни бутур ти треба.

Нема подобра комбинација од k lite и гом плеер

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Момци и девојки, пример спуштав торент во Германија и моментално каде што бев сместен им стигна писмо дека сум корител торент и дека треба да платам некоја сума (пример 100 евра). Можно е да не се плати некако или... ? Пример имам рок од 60 дена.

Искуство некое

Момци и девојки, пример спуштав торент во Германија и моментално каде што бев сместен им стигна писмо дека сум корител торент и дека треба да платам некоја сума (пример 100 евра). Можно е да не се плати некако или... ? Пример имам рок од 60 дена.

Искуство некое
Какви се овие будалаштини мајке ти

Eftino si pominal. Mora da se plati. Drug pat educirajte se. :)))

Знам за тоа. Но, ете на пример друг компјутер можел да се уклучи на таа ИП адреса. Хипотетички да речиме. Тие имаат податоци за мојот компјутер. Како ги добија и какви податоци се тие, само тоа не ми е јасно.

Ум за друг пат вика баба ми. :))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom