Торенти (официјална тема)

Најдобар торент сајт

• Mininova

Гласови: 86 11,8%
  • The Pirate Bay

Гласови: 252 34,7%
  • IsoHunt

Гласови: 56 7,7%
  • Torrentz

Гласови: 66 9,1%
  • Demonoid

Гласови: 48 6,6%
  • TorrentReactor

Гласови: 6 0,8%
  • некој друг ќе наведам во пост

Гласови: 212 29,2%

• Вкупно гласачи
    726
Член од
8 октомври 2009
Мислења
789
Поени од реакции
396
Препорачајте некој добар сајт за торенти замена заpiratebay? Ама да има и коментари од корисниците за да не симнам нешто без врска или полно со вируси...

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.947
Препорачајте некој добар сајт за торенти замена заpiratebay? Ама да има и коментари од корисниците за да не симнам нешто без врска или полно со вируси...
kickass, zamunda. На кик ас не сум сигурен дали има коментари, на замунда има знам. и rutracker е добар, само ако симињаш филмови ќе си провериш у дескрипшн дали аудиото е руско :)

Член од
12 април 2010
Мислења
10.061
Поени од реакции
15.032
и на kickass има коментари.

Член од
11 мај 2014
Мислења
1.020
Поени од реакции
575
Еве ви од мене еден добар за филмови, обично ги ставаат неколку месеци по излегувањето, не веднаш :vrtioci:
Инаку на yifi како да ги најдам кодеците за да ми ги отвора филмовите, спуштив 2 филмови од новите со добар квалитет, али бс плејер ги немал соодветните кодеци за да ги отвора :sekc:

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Еве ви од мене еден добар за филмови, обично ги ставаат неколку месеци по излегувањето, не веднаш :vrtioci:
Инаку на yifi како да ги најдам кодеците за да ми ги отвора филмовите, спуштив 2 филмови од новите со добар квалитет, али бс плејер ги немал соодветните кодеци за да ги отвора :sekc:
Ке инсталираш k-lite full и ке ти отвара се живо и диво на бс плеерот

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Член од
30 април 2013
Мислења
267
Поени од реакции
79
А зошто не користиш vlc.Само инсталирај најнова верзија и ни кодек ни бутур ти треба.

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Нема подобра комбинација од k lite и гом плеер

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Момци и девојки, пример спуштав торент во Германија и моментално каде што бев сместен им стигна писмо дека сум корител торент и дека треба да платам некоја сума (пример 100 евра). Можно е да не се плати некако или... ? Пример имам рок од 60 дена.

Искуство некое

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Момци и девојки, пример спуштав торент во Германија и моментално каде што бев сместен им стигна писмо дека сум корител торент и дека треба да платам некоја сума (пример 100 евра). Можно е да не се плати некако или... ? Пример имам рок од 60 дена.

Искуство некое
Какви се овие будалаштини мајке ти

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Eftino si pominal. Mora da se plati. Drug pat educirajte se. :)))
Знам за тоа. Но, ете на пример друг компјутер можел да се уклучи на таа ИП адреса. Хипотетички да речиме. Тие имаат податоци за мојот компјутер. Како ги добија и какви податоци се тие, само тоа не ми е јасно.

Ум за друг пат вика баба ми. :))

Kajgana Shop

На врв Bottom