kickass, zamunda. На кик ас не сум сигурен дали има коментари, на замунда има знам. и rutracker е добар, само ако симињаш филмови ќе си провериш у дескрипшн дали аудиото е рускоПрепорачајте некој добар сајт за торенти замена заpiratebay? Ама да има и коментари од корисниците за да не симнам нешто без врска или полно со вируси...
и на kickass има коментари.Препорачајте некој добар сајт за торенти замена заpiratebay? Ама да има и коментари од корисниците за да не симнам нешто без врска или полно со вируси...
Ке инсталираш k-lite full и ке ти отвара се живо и диво на бс плееротЕве ви од мене еден добар за филмови, обично ги ставаат неколку месеци по излегувањето, не веднаш
Инаку на yifi како да ги најдам кодеците за да ми ги отвора филмовите, спуштив 2 филмови од новите со добар квалитет, али бс плејер ги немал соодветните кодеци за да ги отвора![]()
А зошто не користиш vlc.Само инсталирај најнова верзија и ни кодек ни бутур ти треба.Еве ви од мене еден добар за филмови, обично ги ставаат неколку месеци по излегувањето, не веднаш
Инаку на yifi како да ги најдам кодеците за да ми ги отвора филмовите, спуштив 2 филмови од новите со добар квалитет, али бс плејер ги немал соодветните кодеци за да ги отвора![]()
Какви се овие будалаштини мајке тиМомци и девојки, пример спуштав торент во Германија и моментално каде што бев сместен им стигна писмо дека сум корител торент и дека треба да платам некоја сума (пример 100 евра). Можно е да не се плати некако или... ? Пример имам рок од 60 дена.
Искуство некое
Писмо/решение од Warner Bros за спуштање на Person of Interest, епизода.Какви се овие будалаштини мајке ти
Па од кај знаат дека си спуштал и од кај спушташе ?Писмо/решение од Warner Bros за спуштање на Person of Interest, епизода.
Дај повеќе инфоEftino si pominal. Mora da se plati. Drug pat educirajte se.))
Знам за тоа. Но, ете на пример друг компјутер можел да се уклучи на таа ИП адреса. Хипотетички да речиме. Тие имаат податоци за мојот компјутер. Како ги добија и какви податоци се тие, само тоа не ми е јасно.Eftino si pominal. Mora da se plati. Drug pat educirajte se.))