Торенти (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата ErT
  • Време на започнување Време на започнување

Најдобар торент сајт

• Mininova

Гласови: 86 11,8%
  • The Pirate Bay

Гласови: 252 34,7%
  • IsoHunt

Гласови: 56 7,7%
  • Torrentz

Гласови: 66 9,1%
  • Demonoid

Гласови: 48 6,6%
  • TorrentReactor

Гласови: 6 0,8%
  • некој друг ќе наведам во пост

Гласови: 212 29,2%

• Вкупно гласачи
    726
Земи сидбокс. Во зависност од пакетот, има сидбокс и со 100 МБ/с. И не се толку скапи, има и неделни пакети.
Ми требаше во моментот тоа, средив веќе. Фала како и да е. :)

Кој сака покана за ТорентДеј
Само се работи на принцип даваш колку земаш
Но има цака спуштеш 25 електронски книги од по 300 килобајти како што се ништо не дештиклираш и ги оставаш извесно време да речеме моите ги имам пола година
и ти даваат поени 250 се 5 гига за долнадирање...
нека пише кој сака имам 2 покани

Но има цака спуштеш 25 електронски книги од по 300 килобајти како што се ништо не дештиклираш и ги оставаш извесно време да речеме моите ги имам пола година
daj mi hehehe

прати и мене, и-мејл ќе ти пишам ПП.

Си ги користам kickass и TPB уште од кога знам за торенти. Едно време користев и Замунда, но дефинитивно најдобар торент сајт за мене е и ќе остане kickass. Се што ми треба го има таму, и со голем број сидери.(y)

Моментално се наогам во Обединети Арапски Емирати - Абу Даби, и освен КикАсТорентс и ПиратеБај друго тешко да ми проработи. Једино што ми фали је Замунда е сега ми треба помош како да ја активирам без да платам ВПН или нешто слично

Моментално се наогам во Обединети Арапски Емирати - Абу Даби, и освен КикАсТорентс и ПиратеБај друго тешко да ми проработи. Једино што ми фали је Замунда е сега ми треба помош како да ја активирам без да платам ВПН или нешто слично

Staj na google Hola better internet

Anyone? :(

http://www.businessinsider.com/hola-tv-watch-olympics-vpn-blocker-netflix-world-2014-1

Tuka pisuva deka Hola raboti vo UAE daj vidi neso greska da ne pravis?

Vo Jakarta Indonesia isto ima zabrana, ama so hola sve raboti podmackano

Проблемот со Хола беше дека не ни можев да се конектирам на Хола, користам сега Brosec. Пример ми отвара бет365 кој е забранет тука ама не ми отвара Замунда. Ке направам кроп кога ке се приберам од работа за подетални информации.[DOUBLEPOST=1419541782][/DOUBLEPOST]
http://www.businessinsider.com/hola-tv-watch-olympics-vpn-blocker-netflix-world-2014-1

Tuka pisuva deka Hola raboti vo UAE daj vidi neso greska da ne pravis?

Vo Jakarta Indonesia isto ima zabrana, ama so hola sve raboti podmackano
Hola.PNG

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom