Top Gear

Абе страшно нешто значи, колку дебили испаднаа овие од ббс демек кој сме ние.

Ништо сега очекувам овие 3-ца да си направат шоу да ги земе некој друг и уште поголема гледаност да имаат бидејќи ова му се направи како одлична реклама секаде ги има :icon_lol:

Ја па очекувам Top Gear да биде подобра него ли досегашната, пошто искрено последниве неколку сезони беа просек во најдобар случај. Исто очекувам овие тројца да бидат гости во некоја од наредните емисии на TG :)

Предлагам темава да се прекрсти во LowGear.

Кларксон можеби бил во право, ама сепак треба да се има некои граници. Колку шо имам сфатено Кларксон веќе имал премногу жолти картони.
Ако се повлечат за гости нема шанси, единствено ако некој од овие двајцата се залажи да остани за поголема пара.
Овај комедијантот Фрај е солиден за мајтапи ама некако флегматичен ми е за ваква емисија.
Да сум на место на ББЦ побрзо би одел со некое ново име, пример типот од кајбајер или нешто слично.
ББЦ се премногу квалитетна телевизија за да не успеат да го кренат шоуто на нозе.

Инаку Кларксон, веќе можи да си земи пензија, ама бидејќи не ми е таков тим мислам дека ќе оди на следното.
Има доволно јако име напумпано да оди во рандом телевизија, или продукциска куќа (Америка пример) и да напрај свое шоу.
Мислам дека е доволно паметен да си обезбеди стабилни спонзори и пак да се заебава, со тоа што овај пат нема да треба да се расправа со бирократите од ббц туку ќе треба малку поќе реклами да прај.

Не сум фан некој на шоуво, не ме интересираат автомобили премногу и нити па го пратев редовно. Имам гледано некој епизоди, интересни се.

Јако би било цела екипа да се префрлат на Discovery. Ќе имаат така повеќе гледачи бидејќи Discovery е достапен во повеќе држави, а и често има емисии за автомибили, мотори..

Не сум фан некој на шоуво, не ме интересираат автомобили премногу и нити па го пратев редовно. Имам гледано некој епизоди, интересни се.

Јако би било цела екипа да се префрлат на Discovery. Ќе имаат така повеќе гледачи бидејќи Discovery е достапен во повеќе држави, а и често има емисии за автомибили, мотори..
Да одат во Дискавери, ама некој треба да ги плати. Секако, не е дека дискавери немаат пари, но овие тројцава лапаат/лапаа огромни, огормни, ама стваарно огромни пари.

Јас мислев дека ова е еден од штосојте за да ја кренат гледаноста уште повеќе. Впрочем Аргентина беше супер реклама... Ама дефинитивно BBC си ја секоја едната рака.
Па и денојве на гардијан се појавија доста тези ко демек TG ќе живеј како Бонд франшизата... Ама овде Кларксон, Меј и Хамонд се поголеми од TG, и кој шо сака нека ги замени нема да е то то.
За почит е и тоа шо овие двајцата одма кажаа дека одат во пакет, и одбија да снимаат без орангутанот, то доволно кажва за колку големи луѓе станва збор.

За идните проекти... Дискавери нема шанси да превземи таква одговорност врз нив. Јас типувам на itv која е главна конкуренција на BBC уште од 50тите. И до сега пробваа да ги украдат некако овие, а сега отворен им е патот, а и познавајќи го Кларксон има во секое шоу уште повеќе да ги гризи.

https://www.facebook.com/video.php?v=1549579998422518&set=vb.199098633470668&type=2&theater

Одлично видео :LOL:

BBC сепак се реши да ги емитува последните две епизоди од 22ра сезона ,спакувани во една ,без гости , ке биде само како чаленџ

BBC сепак се реши да ги емитува последните две епизоди од 22ра сезона ,спакувани во една ,без гости , ке биде само како чаленџ
Тоа ке биде последниот епизод со висок рејтинг. Без Джеза, Хамстера и Меи нема Топ Ги'р ! Сите друго ке биде неуспех на ББС за кој ке ми биде големо задоволството. И се недевам да вратат истите Топ Геари Джерами, Ричард и Джеимс.

нема да биде топ гиар ист, којзнае колку евој еванс е влезен во филмот со брзи коли, мислам дека ќе го сменат концептот и веќе ќе биде како ток шоу и ќе има по некое ривју на некоја кола а вакви челенџи тешко у иднина.

Никои нема чувството на Джеза. Тоа со кастот е много глупо и никои вистински фан на Топ Геар нема да сака да отиде да води на место своите идоли.

Си пушташ епизода и чекаш Џереми да каже "Tonight!" и оддеднаш се избацува Хамонд :pos:

Оргазми епизодава
Летот на Хамонд беше наjепик евр!

He screamed like a virgin in a gangbang :D

Jeremy Clarkson, Richard Hammond и James May ке прават свое шоу кое ке оди преку платформата на Амазон.
На BBC ке продолжи да се емитува Topgear а водител ке биде Kris Evans.
Klarkson i prijatelji iz Top Gira idu na Amazon
Autori legendarne TV-emisije o automobilima "Top Gir" (Top Gear) Džeremi Klarkson, Ričard Hamond i Džejms Mej biće domaćini novog šou-programa koji će se emitovati na internetu, na video-kanalu Amazona, objavio je danas Bi-Bi-Si (BBC), koji je godinama emitovao tu emisiju.Trojka iz "Top Gira" potpisala je ugovor sa Amazonom za tri emisije o automobilima, a početak emitovanja planira se za iduću godinu.
BBC će se takođe vratiti "Top giru" koja je s Klarskonom, Hemondom i Mejom jedna od najgledanijih na toj televiziji, a od sledeće godine će se emitovati s novom postavkom koju će predvoditi Kris Evans, dosadašnji voditelj jutarnjeg programa na BBC radiju.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom