Top Gear

The_Freelancer

Хиперактивен интелект
Член од
7 октомври 2008
Мислења
438
Поени од реакции
16
Kolku so vidov nema vakva tema vekje otvoreno i sea bi sakal da ve prasam koj i kolku go prati i sto misli za ova shou za avtomobili, koe e vo sopstvenost na BBC. Jas ja obozavam emisijata, iam preku 40 epizodi i ne samo so sekojpat odvaj cekam da izleze najnovata (Nedela vecer posle 23:00),ami cesto gi gledam i postarite po nekolku pati :D, znaci epten sum freak na temava. Da vidime vasi mislenja

Lugje ne mi se veruva, so e ova cel forum NIKOJ NE SLUSNAL ZA TOP GEAR??? Emi poarno i da se zatvori temata togas...

ехехе друже сигурно ја немаат видено:smir:

шо можам да кажам,најдобриот серијал од областа на автомобилизмот на сите времиња,дефинитивно

уште кога ќе видиш кој се водители на шоуво ти станува јасно за каков квалитет станува збор

него муабетот ми беше,ако ги имаш спакувано така фино по цели епизоди би сакал да ти ги купам/земам/позајмам/украдам или нешто слично:smir:

поз

шо можам да кажам,најдобриот серијал од областа на автомобилизмот на сите времиња,дефинитивно

уште кога ќе видиш кој се водители на шоуво ти станува јасно за каков квалитет станува збор

него муабетот ми беше,ако ги имаш спакувано така фино по цели епизоди би сакал да ти ги купам/земам/позајмам/украдам или нешто слично:smir:

поз

Не си единствен и за мене емногу интересен сплетот на хуморот на Jeremy Clarckson, енергијата на Richard Hammond и мрзеливоста на James May

Како беше..
Тиф Нидл и Џереми Кларксон ја почнаа Топ Гиар или ја очнаа Топ Спид па се расформираа нешто ми је измешано мене.. :))))..
Која емисија е првата..???

Одлична емисија, една од подобрите во таа област. Ги гледам кога имам слободно време. :)

Најдобра емисија за автомобили(а и пошироко) според мене. Цареви се жими се...

лека пополека си ги симнувам сите епизоди(колку ми дозволува телекабел секој месец). Сега имам 4 сезони мислам цели.

Најдобра емисија за автомобили(а и пошироко) според мене. Цареви се жими се...

лека пополека си ги симнувам сите епизоди(колку ми дозволува телекабел секој месец). Сега имам 4 сезони мислам цели.

Abe ja iam okolu 34 gb, i kolku sto vidov na Wikipedia spisok na epizodte, nema epizoda so ne mi e gledana AMA poso sum od Dojranot + neam nesto posebno net eventualen transfer bilo po kopnen ili digitalen pat e znacitelno oteznat :toe::toe:, inace jas bi sakal da share-vam Top Gear, toa e nesto sto site treba da go gledaat, jas sum golem fan

поз

Oni se spakuvani i naredeni kako aptekarski шишиња ama ima drugi precki...

јас TOP GEAR не глеам...пошо не знам на која програма и кога... а и ТВ не ми ги фаќа...
ама
Fifth Gear обавезно глеам... и тој серијал ми се свиѓа...

Top Gear се ѕверови, ги гледам секогаш кога ќе начекам. Емисија која можат да ја гледаат буквално сите и заљубеници во автомобили и луѓе кои воопшто не се заинтересирани на таа тема. Секоја чест за момците - ги поштуЕм!

Најголемата мистерија на Top Gear, The Stig наводно е решена. :)

http://news.bbc.co.uk/1/hi/uk/8111984.stm

Кај мене нешто не се пушта клипот од BBC, па еве уште еден клип:

Ама повеќе изгледа дека е заебанција отколку вистинскиот Stig. :)
Линк до веста.

Најголемата мистерија на Top Gear, The Stig наводно е решена. :)

http://news.bbc.co.uk/1/hi/uk/8111984.stm

Кај мене нешто не се пушта клипот од BBC, па еве уште еден клип:

Ама повеќе изгледа дека е заебанција отколку вистинскиот Stig. :)
Линк до веста.

Не е тој вистинскиот Стиг..."него" го имаат земено само затоа што е сопственик на ова исклучително ретко ферари, инаку не би можеле да го стават во емисија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom