Тони и Дејан - ОПУШТЕНО

• Креатор на темата Креатор на темата *MAGI*
  • Време на започнување Време на започнување
Па штом не нема, ваљда глеаме, инаку Део пак во заден план, отсекогаш ме нервирало тоа, али и он си е крив, не се активира ич, не верувам дека таков му е концептотo_O

Е јас верувам дека му е таков концептот :D
Што знам Део си е бољи за сајд лик според мене

чист промашај со кокев у прва емисија

Образложи... :D

Ко за прва емисија не беше нешо посебно, имаше некои добри фори и интересни филмови што ги свртеа. У главном остана истиот концепт од порано, Тони цело време ломоти и го ремети Део, овој се избацуе со по некој коментар. Гостинката не ми напраи кејф, ептен сериозна беше. Да беше некоа друга веројатно поинтересна ќе ми беше емисијава.
Ништо посебно, али у недостиг на квалитетна програма и ова е океј. Кога заврши емисијава, свртев по другиве наши канали да видам што има и одма исклучив телевизор....

Емисијава е тоа што е. Тоа што може да се очекува тоа и е. Била и подобра ама ок си е.

Тања е малце посериозна за емисија како оваа, додуша нема ни што да се прича ногу околу нејзе, Сашко има доста “материјал“ а и за заебанции. Мислам дека Тамара и Катерина Ивановска ќе бидат тоб комбинација идната емисија (y)

Малце тапа беше емисијата со Кокев ,Верке монтажерке ,јас заспав гледајќи ја .

Образложи... :D

Ко за прва емисија не беше нешо посебно, имаше некои добри фори и интересни филмови што ги свртеа. У главном остана истиот концепт од порано, Тони цело време ломоти и го ремети Део, овој се избацуе со по некој коментар. Гостинката не ми напраи кејф, ептен сериозна беше. Да беше некоа друга веројатно поинтересна ќе ми беше емисијава.
Ништо посебно, али у недостиг на квалитетна програма и ова е океј. Кога заврши емисијава, свртев по другиве наши канали да видам што има и одма исклучив телевизор....

Баш поради тоа,ептен е сериозна,дојде се промовира си кажа шо си кажа и чао пријатно,ми го уништи филингот подобро да не беше уопште поканета.

Исто и делот со верке монтажерке ми е ужас.

Hah samo sto izgledav Opusteno so Katerina i Tamara, gosti
Onaka ne sum se smeel od bog znae koga...Onaj Deo e kretencina nevidena ali Toni, ooo boze taka znae da ruga taka ima nekoj recnik nekoj finti za talk show od onaj stil na emisii e roden.
Mnogu dobra epizoda!

Одамна не сум се смеел вака :pos::pos:топ погодени и гостите а и Тони беше крвав, Део исто се избацуваше чат пат со некои работи, инаку 100% без цензура :icon_lol:

Добро кој им е филмот со бендов Скандал састаф .Ептен ме нервираат
Свиреа премногу лошо.

Ретко гледам Тв, стварно е опуштено. Катерина е бонбона а Тони за вакво шоу незаменлив

XsHKgpE.png

Не знам зошто ја нема темава ама може и тука да се пише:
Од утре во 22:45 на МТВ ќе почне новата сезона.

Стварно, мистериозно ми исчезна темата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom