Тони и Дејан - ОПУШТЕНО

• Креатор на темата Креатор на темата *MAGI*
  • Време на започнување Време на започнување
Најдобра емисија, последнава само ми беше послаба од другите.

Специјални гости во новогодишната емисија во четврток. Најпопуларните Македонци.

Специјални гости во новогодишната емисија во четврток. Најпопуларните Македонци.
images

Баш ме интересира шо муабет ќе тепа Тони со Грујо. :icon_lol:

Овај не е истиот Тони што јадеше :гомце: на А1 против власта?Лицемерие со тони...

Таму водеше забавна емисија, не знам дали зборуваше нешто против власта. Но знам дека сега го вработиле во МНТ, па може и заради тоа политички да се префрлил.

Таму водеше забавна емисија, не знам дали зборуваше нешто против власта. Но знам дека сега го вработиле во МНТ, па може и заради тоа политички да се префрлил.
Мене јасно ми е се, онака пишувам да ми помини гадењето од лицемерието.:sick:

Уште го чекам некој ден во фрижидер...
A Tони ко ги водеше вестите на А1?

Јако, јако...уште К-15 изгледа не разбирале (n)

Гледајте ги емисиите од минатите сезони во а1 и гледајте ги овие сега и ќе сфатите дека само Део останал од водителите,Тони од а1 и Тони на МТВ и Тони на гостување во Јади Бурек со Јанко се два различни лика.
Падна многу Тони во моите очи,ама сепак до некаде и го разбирам или ќути или ќе те принта опозиција на бели маици едно 2-3 пати пред седница во собрание и после сите ќе те заборават и браќа и сестри и тие што смоки пакувале за тебе до вчера и тие што те нарекувале народни хероии поради твојата смисла за хумор,едноставно такво време дојде и тоа ужасно....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom