Токсикологија

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy Diamond
  • Време на започнување Време на започнување
На јутуб слушам сеа...

на што личи ова бе ? кретени

Хаххахахахаххахахаахаха, више ништо не ме изненадуе на „музичкава“ сцена. Трагикомедија

Леле ама е ретардиран/дебилен албумов... Изгледа дечкиве ја гледале 14x02 епизода од South Park (The Tale of Scrotie McBoogerballs) и се инспирирале од таму :tapp:

Ја би со кеса -.- .

најдобра песма :pos:

Pa i ne e bash losh... ima nekoj tracki dobri :toe: :smir:

искрено имаше добри песни слаткар порано
и мислев дека има мозок -.-
згрешив
кацар фтв!
кацар ако продужи со ова темпо, и албум да издаде и убаа реклама и не на коњ, на диносаурус е....

Потсеќаат на Бед Копи во старите денови :) Me dont like it

tesko .. nema da uspeat da kopiraat stil .... ova e ajs nigrutin 110 % ... samo so bez troska kreativnost ... da vi se pluknam na plagijat stilovite .... ke se smee cela MK ako ubavo preslusaat se od ajs i koa ke go prepoznaat vo ovie decava ...samo kacar .... nistu drugo od toks ....

Леле песнава, иако е прва Е КРАЈ. Ви навестува дека не треба понатаму да го слушате албумот... :tapp:

Какви ропаци се еј.Пак да ги браните и да ги слушате и да се влажните што е најважно.:vozbud::vozbud::vozbud:
:pusk::tapp:

tesko .. nema da uspeat da kopiraat stil .... ova e ajs nigrutin 110 % ... samo so bez troska kreativnost ... da vi se pluknam na plagijat stilovite .... ke se smee cela MK ako ubavo preslusaat se od ajs i koa ke go prepoznaat vo ovie decava ...samo kacar .... nistu drugo od toks ....

... и Сиги го заборави. Кацар & Сиги е тандемот!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom