El 'Borracho
Riot Maker
пичката ти смрди на бит пазар..... хахахахахахахахахаххаха:pos2::pos2::pos2:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
prv pat koga gi slusnav si vikam ova e sranje, ama vekje 2 dena gi slusam samo niv i se nekako podobri i podobri mi se ...![]()
.. јас од првиот пат повеќе не го ни пуштив албумот, кога би можела да го слушам тоа би се потрудела да протолкувам, но сепак ќе го чекам следното од нив.neprijatelska propaganda e deka mnogu pcueme.... slushajte povekje od pcovki.......... ne gi izmisli toksikologija..... barajte ja smislata i celta na tekstot.......
бед копи се одкачени, претерано креативни и им стоиПотсеќаат на Бед Копи во старите деновиMe dont like it
Ќе ми објасни некој кој кога рецитира?
E ova e toa sto se vika Star Dobar Makedonski Rap...Tocno deka nivoto na lirikata e po nisko "mozebi" ... no produkciski prikaznata e fenomenalna.
E TOA E NESTOTO STO MI NEDOSTIGA !!!!!! Pogledni denes elokventni gospoda na sto lice a nekogas istite kakvi bea .... Zalno za Makedonskiot Rap ....
Хмм Organized Konfusion на пола од траките рокаат off-bit. Das Efx рокаат текстови како Mic Check или Baknaffek. Што има во текстовите? Само досетливи рими. Никаков тежок текст. Тоа значи дека врскаа немаат? Не треба да ги сакаме, и треба да се префрлиме на денешниот " квалитетен добар " рап?
Од 10 постови само памет делење што е рап, а што не е.
Не, воопшто не значи дека врска немаат,напротив оти ја имале основата на талент и затоа успеале да го надоградат и да се поправат и да звучат толку подобро денес што ако ги споредиш од тоа време и сега ( во емсијање ) просто нема да веруваш дека се работи за истите...
И не солам памет само дискутирам и си ѓи кажувам мојте ставови и мислења за рап музиката и било што друго, ако не се согласуваш или се согласуваш тоа е твое и имаш право да ми реплицираш секако со свој убедувања и гледишта за тоа за што дебатираме...
Поздрав.