Perfecto
Rugged'n'Raw
- Член од
- 15 февруари 2007
- Мислења
- 1.408
- Поени од реакции
- 152
1. Зошто Das да се посебна приказна? Поентата ми беше Dead Serious е свет албум, и 10 пати подобар од How we do. Значи за 9 години , тие не го подобриле своето флоу, не ги подобрија своите текстови, инструменталите ме вадат од кожа.
И не се само Das, типови како Kool Keith, Mobb Depp кој се прославија со своите први дела, со секој нов албум само тонат и тонат. Затоа не ми е јасна таа надоградба што ја зборуваш, па и за што и да е. Дал текст, дал флоу или инструментала.
2. Конкретно за песната на Пука , треба да се земе во обзир кога е направена, со колку ислушан рап е направена и во какви услови. Е кога сето тоа ќе го земеме во обзир, не звучи така лошо, нели? На времето сум нишал глава на песната и сум бил среќен
И не се само Das, типови како Kool Keith, Mobb Depp кој се прославија со своите први дела, со секој нов албум само тонат и тонат. Затоа не ми е јасна таа надоградба што ја зборуваш, па и за што и да е. Дал текст, дал флоу или инструментала.
2. Конкретно за песната на Пука , треба да се земе во обзир кога е направена, со колку ислушан рап е направена и во какви услови. Е кога сето тоа ќе го земеме во обзир, не звучи така лошо, нели? На времето сум нишал глава на песната и сум бил среќен

... nema loso.Barem si kazuvat i se znae so rabotat.Voopsto nema ljutish za ovoj poteg.Bolji se za muzika otkolku za tvrd rap.So nivnoto vleguvanje vo JJ OG, ima poveke mesto za kvalitetni ... pozz ... samo napred.Neka si pravat parici ... vo MK toa gledam pocna da uspeva.