Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Бристол Сити 2+
Петербург 2+
Шефилд 2+
Верона 2+

Што мислите за поголема уплата овие типови?

Абе сите сте навалиле по Бреша 1, ја викам подобро да се скокне мечов

Ај да споделам нешто интересно што го забележав околу Peterbrough ...
Веројатно знаете чиј син е менаџер на истиот тим...

На тимот му се заканува испаѓање, и не верувам дека Ферги ке дозволи тимот на синчето да иде у дивизија пониско...
Петерборо во последните 9 натпревари нема пораз, екипа која е пред "испаѓање" ...

Даваат солидни коеф за дупла шанса, како што е на пример денес, 1.6, или 3 за 1...

Планирам да ги играм се дур не дојдат во безбедната зона...
Плус се екипа која знае да дава голчиња, па добри се за играње и тим1, или GG3+...

Со среќа.
Кој сака, нека ја проба утакмицава на прелаз...
http://www.rezultati.com/utakmica/4p5QgLce/#detalji-utakmice

Мислев дека домаќините кренале раце од борбата за опстанок, но згрешив...
http://www.rezultati.com/utakmica/Kli7w2Vp/#detalji-utakmice

Ebsfleet - 2 @ 2.20

------------------------

Empoli - T2
Dumbarton - T2

-----------------------

Ascoli - 2 @ 3.10

Tolima 2+ и Shamrock 2+ дабл
Ова ако е Т12+ многу е тешка ова утакмица тоа шо дадоа 7 со Бреј мораше да се десит + Бреј се едни од послабите таму имаат проблем со давање голој овој менаџерот е поранешен на Ст.Патрикс и многу дефанзивно играше и со нив не на многу голој еве и со Шамрок исто продолжува играа една мислам годинава 1-1 едвај во 90 се спасија е отворив кај сега Корк и гледам болница таму 7 души се кој аут кој неизвесен не знам кој колку е битен играч може имаш подобро разгледано цепај овде Шамрок се поквалитетни едноставно немаат резултати добри годинава многу Х до сега а и има возвратен дуел.

Ја Питерброу Т1Da ја изиграв, 1.30 коефициент, мислам дека лагано би требало да пројде. Син му на Ферги е менаџер ко што кажа погоре членот, а и во последно време победуваат што значи дека ваљда сакаат да се спасат. Мислам дека без проблем ќе дадат барем еден гол.

Цибона - Сплит 1Н
Литвос Ритас - Јувентус 1H ---- шо ги ебам ќе ги сечам

екстра екстра екстра ... гив ми мани екстра екстра .... франци еври и долари гив ми мани екстра екстра ...

Момци ми треба една информација
Дали некој ја одигра Толима 2 и со колкавав коеф( ме интересира за Спортлајф конкретно ама и во другите сакам да знам како се движел коефициентот за 2)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom