Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Здраво за готово си фативте со пријавиве, мама е*авте :)

Банирани од тема на одреден период се 5 члена, на повидок е и 6тиот. Продолжете само со типови и се надевам дека темата ќе се расчисти и ќе се воведе во ред.

Поздрав и празнете кладиони.(y)

CA Bastia - Bourg Peronnas 1x
Brescia - Grosseto 1
Hallescher - Heidenheim x2
Fortuna Koln - Siegen 1x

2,7 коефициент

Arsenal gg
Swindon 1 (odamna ne pobedile doma)
leicester gg (leicester brkaat pobeda, bolton vo dobra forma )
maccabi - real 1

Едно прашање. Формула 1 кога има трка во Златна Копачка има дуели кој ќе заврши подобро пласиран (Алонсо - Ветел и слично) е сега прашањето ми е дали на ист тикет можам да пишам дека Алонсо ќе биде подобар од Ветел и Алонсо ќе биде подобар од Хамилтон или може само по еден дуел од возачите?

Singl - ke gi kolam na vakov koeficient
Limerick-Bohemians - tim2 dava gol 1.65 vo Betcity najvisok

Moze da se probaat dva singla
Bresa-Groseto 2 vo 1
Falkirk-Dumbarton 1 vo 2

Едно прашање. Формула 1 кога има трка во Златна Копачка има дуели кој ќе заврши подобро пласиран (Алонсо - Ветел и слично) е сега прашањето ми е дали на ист тикет можам да пишам дека Алонсо ќе биде подобар од Ветел и Алонсо ќе биде подобар од Хамилтон или може само по еден дуел од возачите?

Конкретно за во ЗК не знам, ама во СЛ и БС (каде имам уплаќано) не е дозволено. Така да сигурен сум дека и таму важат истите правила :

Имаш право да искористиш само еднаш конкретен возач, во дуел меѓу возачи. Пр : Алонсо - Хамилтон - 1 - тие два возачи ти се искористени и не можеш да ги имаш во други парови, без разлика дали ти е типот за/против нив.

Плус (мислам) дека исто е ограничено и ако типуваш победник или од прво до трето место. Ако го ставиш Алонсо на пример во еден од овие два типа, не можеш додатно да го ставиш и во дуел со некој Х возач на истиот лист.

Блекбурн-Хадерсфилд 1
Лестер-Болтон 1
Бјури-Сканторп 2
Верона-Цитадела 1
уплата 50 добивка 850

Пао-Барса Х1
Клиперс-Портланд Т1 105.5+
Тирол-Салзбург Т2 2+
Ст.Ентјен-Лориент 1
Стандарт-Генк ГГ3+
уплата 50 добивка 1100

Арсенал-Евертон ГГ3+
уплата 230 добивка 470:D

Цибона - Сплит 1Н
Литвос Ритас - Јувентус 1H ---- шо ги ебам ќе ги сечам

CFR Cluj - Astra 1 (можна соработка 3 за 3)
Falkirk - Dumbarton 2 (можна соработка 3 за 3)
Padova - Crotone 1 (можна соработка 3 за 3)
Empoli - Juve Stabia 2 (или 1-2) (и овде е можна соработка)

Sassuolo ќе победи конечно после долга пауза? :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom