Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Ufa -Neftekhimik 0-0 точен резултат.
Edit: Само што уплатив коефициентот е 5.20 во спорт лифе.
и можете да пробате
Almere - Den Bosch -- X/2
Овие утакмици имаат голема шанса да испаднат кој сака нека ги испрати.

Еден од тројцава фаворити на натпревариве ќе киксне 99.9% сум сигурен, очекувам Чилич да биде тоа.

(14:40) Јужни - Гимено 1 (1.75)
(15:15) Чилич - Забалос 2 (3.20)
(15:20) Гарсиа Лопез - Ехрат 1 (1.20)

6.7

кој знае како се смета систем на пример 4/6 или пак 3/3 и 4/6 слободно у пп
извинете за офф топиков ама немав идеја каде да прашам :smir:
Не ти треба така да играш, освен ако ептен не ставаш голем влог ама и пак џабе е. Викендов играв 6/8, минимална добивка 150ден, максимална 6.800. Јас фатив 6, тие 2 шо ги утнав не беа со највисоки коефициенти, и на крај исплата 190 денари. :) Уплата 70денари. Многу се намалува добиквата така, и 7 да фатев околу 2000ден ќе имав добивка, иако максимална е дури 6.800.

Не ти треба така да играш, освен ако ептен не ставаш голем влог ама и пак џабе е. Викендов играв 6/8, минимална добивка 150ден, максимална 6.800. Јас фатив 6, тие 2 шо ги утнав не беа со највисоки коефициенти, и на крај исплата 190 денари. :) Уплата 70денари. Многу се намалува добиквата така, и 7 да фатев околу 2000ден ќе имав добивка, иако максимална е дури 6.800.
се тоа го знам али сакам прелази да играм па да видам како и колку ке биде добивката..
CSMS lasi - V. Constanta X TR 1:1
можна соработка помеѓу овие два клуба

се тоа го знам али сакам прелази да играм па да видам како и колку ке биде добивката..
CSMS lasi - V. Constanta X TR 1:1
можна соработка помеѓу овие два клуба
Па иди на сајтот на Златна К. таму имаш да пресметуваш. Не мораш со тие екипи иситите, само ти е битен коефициентот да го внесеш ист ко тој шо ти е тебе, внеси систем (само првото пополни го) и внеси влог. Па ќе видиш добивка

Шатору - Нант - ГГ3+ (и сепак Т1 или ГГ е подобро одколку само 3+ како што предходно ми се промашија некои гг3+ со само 3+)
T12+ Сандефјрод - Бодо-Грдите (оти не даваат голови на домашен терен кога ти треба а не па кај Фјордс кои годинава би требало да се врата прва лига пошто дефинитвно немаа конкуренција но ви препорачувам да не брзате пошто уште е почеток)
ПС. за Лацио - Јуве - ГГ или X

Да не проба некој Нордсјеланд-ФК Копенхаген 1-2 ?

MILLWALL - WATFORD
ug 0-2
1.85
ARSENAL - EVERTON
tgg GG
1.65
BRESCIA - GROSSETO
1​
1.40
TEPLICE - LIBEREC
3+​
uto 17:30 3561
2.00
Ukupna kvota
8.55
MOZZART
--- надополнето: 15 април 2013 во 22:03 ---
Не е баш сигурна но вреди да се проба:
Troyes:Nancy X
3.00 koef.

Утре
Лестер - Болтон - Х2
Лестер последните утакмици игра како да нејќи да влези во баражот за прва лига, а Болтон се во одлична форма. Ме влечи накај 2ка ама последните 5 меѓусебни дуели ги изиграле нерешено :unsure:

Бреша - Гросето - 1
Емполи - Јуве Стабија - ГГ
Фалкирк - Думбартон - Х2
Барнсли - Дерби - 1
Баерн - Волзбург - 1 и 3+

Ќе искомбинирам нешто од овие

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom