Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не ти треба така да играш, освен ако ептен не ставаш голем влог ама и пак џабе е. Викендов играв 6/8, минимална добивка 150ден, максимална 6.800. Јас фатив 6, тие 2 шо ги утнав не беа со највисоки коефициенти, и на крај исплата 190 денари.кој знае како се смета систем на пример 4/6 или пак 3/3 и 4/6 слободно у пп
извинете за офф топиков ама немав идеја каде да прашам :smir:
се тоа го знам али сакам прелази да играм па да видам како и колку ке биде добивката..Не ти треба така да играш, освен ако ептен не ставаш голем влог ама и пак џабе е. Викендов играв 6/8, минимална добивка 150ден, максимална 6.800. Јас фатив 6, тие 2 шо ги утнав не беа со највисоки коефициенти, и на крај исплата 190 денари.Уплата 70денари. Многу се намалува добиквата така, и 7 да фатев околу 2000ден ќе имав добивка, иако максимална е дури 6.800.
Па иди на сајтот на Златна К. таму имаш да пресметуваш. Не мораш со тие екипи иситите, само ти е битен коефициентот да го внесеш ист ко тој шо ти е тебе, внеси систем (само првото пополни го) и внеси влог. Па ќе видиш добивкасе тоа го знам али сакам прелази да играм па да видам како и колку ке биде добивката..
CSMS lasi - V. Constanta X TR 1:1
можна соработка помеѓу овие два клуба
ГГ 3+ ја фатив таа, ама Гетеборг ГГ ме заебаДа не проба некој Нордсјеланд-ФК Копенхаген 1-2 ?
Од каде ова ? Твоја претпоставка или ... ?Empoli Juve Stabia
1-2 ...
Лацио-Јувентус X2
Ауен-Кајзерслаутен-X2
Шатроа-Нант-X2
2 и кусуро коефициент и мислам дека е сигурно бидејќи според мене би требало и двојки да влезат