Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Фаќа ме носталгија за анализирање утакмици , па една за утре додека е полувреме кај Бурса-Бешикташ :

Идеме со полуфиналето од словачкиот куп , натпревар помеѓу Жилина и Трнава , две екипи кои меѓусебе играт дуели со малце голови , па ја еден доказ за тоа :

http://www.betexplorer.com/soccer/slovakia/slovak-cup/nextmatch.php?matchid=1520349&section=uo-odds

9 дуели , 8 пати 0-2 , само еднаш 3+.
Коеф за 0-2 не е лош , @ 1.60 и е стабилен за сеа. Жилина оваа сезона не е екипата која лани беше шампион и игра слабо , пред некое коло играа 1:1 со Трнава во лигата , а за утре ќе имат и неколку отсуства ко шо прочитав од нивниот сајт : http://www.mskzilina.sk/index.php?url=clanok-detail&id=3110

0-2 @ 1.60 у комбо со Малага +1,5 @ 1.50 за утре ми се некако печени :)
5+ брат :LOL: 5+! Е за ова зборував јас...ќе гледаш табели, статистики....ќе извлечеш некој логички заклучок...ете за 0-2 гола....абе има да се истурат еј :eek: 5+ како можеше бе, како?

Он топик:

Дортмунд-Малага 1-Х сингл 18.50
-------------------------------------
Дортмунд-Малага Х-1 4.50
Галатасарај-Реал Х-1 10.00 дубл

Preston - Oldham 1-2 / 2-1 прелаз
Линц - Гродиг - 2-Х

5+ брат :LOL: 5+! Е за ова зборував јас...ќе гледаш табели, статистики....ќе извлечеш некој логички заклучок...ете за 0-2 гола....абе има да се истурат еј :eek: 5+ како можеше бе, како?

Он топик:

Дортмунд-Малага Х-1 4.50
Јаоооо 1-Х и Х-1... Пробај си среќата, мада она 1-Х мислам нема шанса да го даде...

Јаоооо 1-Х и Х-1... Пробај си среќата, мада она 1-Х мислам нема шанса да го даде...
Па затоа се вика “пробување“ на среќата. Шо сте толку сите уверени дека Дортмунд ќе оди понатаму?

Па затоа се вика “пробување“ на среќата. Шо сте толку сите уверени дека Дортмунд ќе оди понатаму?
Не сум дека Дортмунд оди понатаму, но сигурен сум дека доколку први дадат гол ќе одат понатаму ...

Он топик:

Дортмунд-Малага Х-1 4.50

Епа така можеше.. исто како шо можи ова твоево пробување на вакви .. прво дортмунд 1-х па после х-1.. и ќе речиш како можеше да ме турни и да не излези, немам среќа бла бла бла, наместо да составиш еден тикет убав, и да си кулираш.

------------------------------

ON:

Да се проба:

Галатасарај - Реал - Вкупно Замени помалку од 6 @ 4.00 Betcity

Галатасарај не дава гол 2.70 .Изненадување ќе имало вечерва според Марка на голот ќе застанел Сан Икер , е сега ако брани тој ќе сака да се докажи дека е во добра форма , плус одбраната ќе биде повисока од претходната утакмица место Рамос ќе игра албиол кој е повисок од него така да би центаршутевите , корнерите би биле помал проблем отколку на претходната .

Ова дефинитивно може да се проба

Со оглед дека Чаби и Рамос се суспендиран, Пепе е повреден, од другиве Јилмаз и уште некој беа суспендирани.. не верувам да направат некој бош замени.. се можи да се деси, да се случи повреда па да се прават принудни замени, ама коеф 4 дефинитивно вреди да се проба :)

после толку време пауза и јас да пишам на темава, да се надевам дека на добро ќе крене :)

Барса - Панатанаикос - 1(1.25)
Порт вале - Алдершот - 1 (1.75)
Леикнир - Тхор гг4+ (1.7)

Буртон - Вукомбе - 1 (2.05)
Вердаско Ф. Џонсон С. 1 (1.4)
Галатасарај - Реал Мадрид гг3+ (1.9)

Линц-Гродиг 2-2&3+
2&3+, 2-2, 2&2-3, Т2. битно двојка е!
:drk: баљум баљум
tumblr_meofjqSPxX1qm11ido1_1280.png

Да се проба:

Галатасарај - Реал - Вкупно Замени помалку од 6 @ 4.00 Betcity
Или ја сум нешто глуп,или се зезате, на официјален натпревар секако мора да има помалку од 6 замени, по три за секоја екипа :confused:

За утре вака планирам:
1860 Минхен 2 - Елтерсдорф 1
Спартак Налчик - Волга Астрахан 1
БВ Линц - Гродиг Х2
Сиеген - Велберт 1
Спартак - Волгар си излезе, БВ Линц - Гродиг, си е супер, Минхен 60ките си водат стабилно, останува овие Сиеген - Влеберт да ме сјебат. Ај белки ќе победат домакините.

Или ја сум нешто глуп,или се зезате, на официјален натпревар секако мора да има помалку од 6 замени, по три за секоја екипа :confused:
.

Се ти кажува аватарот, малце си глупичок :))) Ч Е Л З И за клубот!!!!
Инаку ако не ги искористат измените а? така размисли ли ?

.

Никаде не пишува дека мора, тоа е одлука на тренерот. Ако сака нема да направи ни една замена.

Епа ако не ги искористат сите замени тогаш е добитно...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom