- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 6.966
- Поени од реакции
- 9.596
Таман да испцувам Малага даде гол
ја одиграв 3+

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За колку ве сјеба Дортмунд пофалетесе... Мене за 3к, на 1к влог. Фамилијата в пичка да му ја ебам.
Ќути ако не се пожалев немаше да ја свртатНе се жали пред време![]()
Дортмунд 1
Лааксонен (-) 9.5 гема во Прв сет
Лоренци - Мелцер 1
Кавчич/Земља 1
3.4 квота
(20:45) Дортмунд - Малага X-1 (4.50)
По долго време Дортмунд повторно со шанса да се приближат до полуфиналето па и финалето, реално класа погоре се барем според мене во однос на Малага и безразлика што има огромни уплати на нив денеска не верувам дека ќе киснат.. и самиот Клоп имаше изјавено дека ЛШ им е приорирет годинава и верувам играчите ќе го дадат максимумот и ќе победат. Се двоумев единствено помеѓу типот 1-1 и X-1 сепак мислам Малага ќе успее да издржи едно полувреме а до крај чисто сумњам..
Да видам Петар колку се границите па ќе ти кажам. Утре ќе напишам. Од мене ви е ЦСКА 1, на милијарда ставете ја ќе тепаат 1000000%, само што ќе биде мал коефициентот, 1.15 моја процена. И вака од око без да гледам коефициент Олимпијакос-Ефес ми мириса на потенцијално изненадување или евентуално H2.Потопоза Барса - Панатинаикос минусот што го кажа. Јас немав муда да ја изиграм за наместо 3к, да бев добитен сега 6к.
За утре за Евролигашкиве што мислиш? Нешто хендикеп ова она која може да се изигра? Или сите конечен тип 1 да се играат.