Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
За колку ве сјеба Дортмунд пофалетесе... Мене за 3к, на 1к влог. Фамилијата в пичка да му ја ебам.

Факинг Дортмунд ако изгубите 2-3 само еј.. :@

Го смачкав листот да го фрлам и 3-2 неможам да поверувам.

(20:45) Дортмунд - Малага X-1 (4.50)

По долго време Дортмунд повторно со шанса да се приближат до полуфиналето па и финалето, реално класа погоре се барем според мене во однос на Малага и безразлика што има огромни уплати на нив денеска не верувам дека ќе киснат.. и самиот Клоп имаше изјавено дека ЛШ им е приорирет годинава и верувам играчите ќе го дадат максимумот и ќе победат. Се двоумев единствено помеѓу типот 1-1 и X-1 сепак мислам Малага ќе успее да издржи едно полувреме а до крај чисто сумњам..

Да му верувате на “дедо“ :D

65382_442669735820148_597405834_n.jpg
:eek::eek::eek:

Потопо (y) за Барса - Панатинаикос минусот што го кажа. Јас немав муда да ја изиграм за наместо 3к, да бев добитен сега 6к.
За утре за Евролигашкиве што мислиш? Нешто хендикеп ова она која може да се изигра? Или сите конечен тип 1 да се играат.

Потопо (y) за Барса - Панатинаикос минусот што го кажа. Јас немав муда да ја изиграм за наместо 3к, да бев добитен сега 6к.
За утре за Евролигашкиве што мислиш? Нешто хендикеп ова она која може да се изигра? Или сите конечен тип 1 да се играат.
Да видам Петар колку се границите па ќе ти кажам. Утре ќе напишам. Од мене ви е ЦСКА 1, на милијарда ставете ја ќе тепаат 1000000%, само што ќе биде мал коефициентот, 1.15 моја процена. И вака од око без да гледам коефициент Олимпијакос-Ефес ми мириса на потенцијално изненадување или евентуално H2.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom