Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
ако извадиш слика од ливчето ќе ти спуштиме капа,ако не - never mind ;)

Лацио - 2
Не се гледа убаво немам добра камера ама може да се види си исполнив ветувањето... Што ме зеба јбг тоа е, битно како што реков направив... Среќа се извадив колку толку фатив 600 денари на друго ливче 1Х последна ја чекав...
attachment.php

@Последниве 2 поста: Колку сте сигурни?
Соработка, иако се блиску на табелата сепак бодовите повеќе им требаат на гостите за да можат и 2те екипи да заземат плеј оф место за влез во 1 лига. Домаќините имаат 2 натпревари помалку од сите други екипи, така да мислам дека ќе им ја пуштат на Форфар па потоа ќе успеат да ги надокнадат тие бодови во заостанатите натпревари.
Ќе видам утре во билтен колку е коеф за двојна шанса, ако е над 1.8 а се надевам дека ќе биде, ќе ја играм двојна шанса

Е сеа за сигурност, тоа може да бараш само од дечиња-блогери, или некои слични на нив, пошто ништо не е сигурно освен смртта нели

Соработка, иако се блиску на табелата сепак бодовите повеќе им требаат на гостите за да можат и 2те екипи да заземат плеј оф место за влез во 1 лига. Домаќините имаат 2 натпревари помалку од сите други екипи, така да мислам дека ќе им ја пуштат на Форфар па потоа ќе успеат да ги надокнадат тие бодови во заостанатите натпревари.
Ќе видам утре во билтен колку е коеф за двојна шанса, ако е над 1.8 а се надевам дека ќе биде, ќе ја играм двојна шанса

Е сеа за сигурност, тоа може да бараш само од дечиња-блогери, или некои слични на нив, пошто ништо не е сигурно освен смртта нели
Делам мислење со тебе, приметив дека од последните 6 утакмици, првите 2 победиле Форфар, наредните две завршиле Х, па наредни 2 победи на Брехин. Само не ми се ризикува да ги играм, ако ги пишам ќе оде Х2.
За утре вака планирам:
1860 Минхен 2 - Елтерсдорф 1
Спартак Налчик - Волга Астрахан 1
БВ Линц - Гродиг Х2
Сиеген - Велберт 1
Ги одбрав според статистика моментална позиција на табела, скор дома-гости и меѓусебни дуели на домашен терен.

Dortmund 1
Barselona 1
Real GG
Juventus GG
Totenhem GG
Bradford 1
Sheffield 1
Mansfield 1

Дортмунд 1
Лааксонен (-) 9.5 гема во Прв сет
Лоренци - Мелцер 1
Кавчич/Земља 1
3.4 квота

Дортмунд 1
Лааксонен (-) 9.5 гема во Прв сет
Лоренци - Мелцер 1
Кавчич/Земља 1
3.4 квота
Ја ги играм 2 дена по ред овие ботовите што им даваат граница по 17.5 гема во плус,вчера на сингл го изиграв Кавчиќ со тој ботот излезе точно 18 фатив,денеска и Лааксонен,што ги ебам ботовите :D

Ја ги играм 2 дена по ред овие ботовите што им даваат граница по 17.5 гема во плус,вчера на сингл го изиграв Кавчиќ со тој ботот излезе точно 18 фатив,денеска и Лааксонен,што ги ебам ботовите :D
Абе ботови се и едните и другите, ама овие Мароканциве се 800+ на ранг, и се влезени со Вајлд Карта инаку не се ни блиску до ваков турнир. Затоа се толку мали границите. Јас вчера го имав минус исто прв сет Кавчич ама ме еба Карлович после пацер глуп, јас ќе го тепав да играв против него.

Абе ботови се и едните и другите, ама овие Мароканциве се 800+ на ранг, и се влезени со Вајлд Карта инаку не се ни блиску до ваков турнир. Затоа се толку мали границите. Јас вчера го имав минус исто прв сет Кавчич ама ме еба Карлович после пацер глуп, јас ќе го тепав да играв против него.
Денеска Лоренци тепа?Планирам да ги ставам Дортмунд,Барса(баскет),Лејкерс и Лоренци на поголема уплата...

Денеска Лоренци тепа?Планирам да ги ставам Дортмунд,Барса(баскет),Лејкерс и Лоренци на поголема уплата...
Ќе го отепа, не да тепа. Вториот сет вчера во живо го гледав од Мелцер - Карлович. Карлович ако погодеше прв сервис земаше поен, во спротива 90% губеше. Не можеше 2 пати мрежата да ја префрли, а овој Мелцер ништо спектакуларно не изигира. Нити има некоја јака серва, нити располага со некој јак удар. Едноставно вчера сам се победи Карлович. А Лоренци е во добра форма. А и разликата на ранкинг е 150 места + за Лоренци, чија омилена подлога е земјата.

Многу пари се уплатија на Дортмунд... премногу...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom