- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 6.967
- Поени од реакции
- 9.596
Сега и јас сакав за Куманово да објавам единствено шо ме плаши е шо овие се дрва Кавала
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
eve ti link http://www.facebook.com/pages/Dojave-100/327018547318355Кој е линков од групава ? Бидејќи има мал милион вакви.![]()
И јас им нудев 200 после натпреварот, ама џабе...
во Шпанија ги тепаа 30-21 но сеа се ослабени на крила ама па Лацкович ќе игра..тежок меч ама Хрватите имаат шанси добри..
Чешка(+2.5) - Германија 1
Каха Лаборал - Сиена 1
Шведска - Полска 1
Бенфика - Њукасл 1
Кај најде на Чешка +2.5 ? Сегде е 1.5..
Толку е ставен хендикеп зашто Сиена има повредени играчи ,плус во лоша форма се,сепак голем е хендикепот за така решавачка утакмица.Каја Карбонал-Сиена хендикеп 2-јка 7,5
не ми се верува во ваков битен натпревар за двете екипи кој се изедначени по квалитет Каја да победи со над 8 разлика..со Кимки имаа страшен шутерски ден и 23 офанзивни помочани скока што не е возможно да се направи ни во НБА а овие во Евро лигата успеаа такво нешто да достигнат што значи и господ играше со нив на тој натпревар..сега е друго..Сиена колку толку си ја подврати формата и нема туку така да се предаде и да изгуби лесно
на нет ми е 2.5 незнам таму локалните како се
u kopacka e -4,5 / -5,5 hendikep 1 zaa kavala?Сменива га хендикеп, сга е 5 ...не дека прави разлику, ама изгледа очекуе се да изгубимо,.. Него и овија много боси упм...
да да тоа е типот за денескаКаја Карбонал-Сиена хендикеп 2-јка 7,5
не ми се верува во ваков битен натпревар за двете екипи кој се изедначени по квалитет Каја да победи со над 8 разлика..со Кимки имаа страшен шутерски ден и 23 офанзивни помочани скока што не е возможно да се направи ни во НБА а овие во Евро лигата успеаа такво нешто да достигнат што значи и господ играше со нив на тој натпревар..сега е друго..Сиена колку толку си ја подврати формата и нема туку така да се предаде и да изгуби лесно