Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Каја Карбонал-Сиена хендикеп 2-јка 7,5

не ми се верува во ваков битен натпревар за двете екипи кој се изедначени по квалитет Каја да победи со над 8 разлика..со Кимки имаа страшен шутерски ден и 23 офанзивни помочани скока што не е возможно да се направи ни во НБА а овие во Евро лигата успеаа такво нешто да достигнат што значи и господ играше со нив на тој натпревар..сега е друго..Сиена колку толку си ја подврати формата и нема туку така да се предаде и да изгуби лесно

во Шпанија ги тепаа 30-21 но сеа се ослабени на крила ама па Лацкович ќе игра..тежок меч ама Хрватите имаат шанси добри..

Чешка(+2.5) - Германија 1
Каха Лаборал - Сиена 1
Шведска - Полска 1
Бенфика - Њукасл 1

Кај најде на Чешка +2.5 ? Сегде е 1.5..

не ми се верува во ваков битен натпревар за двете екипи кој се изедначени по квалитет Каја да победи со над 8 разлика..со Кимки имаа страшен шутерски ден и 23 офанзивни помочани скока што не е возможно да се направи ни во НБА а овие во Евро лигата успеаа такво нешто да достигнат што значи и господ играше со нив на тој натпревар..сега е друго..Сиена колку толку си ја подврати формата и нема туку така да се предаде и да изгуби лесно
Толку е ставен хендикеп зашто Сиена има повредени играчи ,плус во лоша форма се,сепак голем е хендикепот за така решавачка утакмица.
Јас денес ќе играм:
Челзи-Рубин 1
Бенфика-Њукасл 1
уплата 400 добивка 930

Сменива га хендикеп, сга е 5 ...не дека прави разлику, ама изгледа очекуе се да изгубимо,.. Него и овија много боси упм...
u kopacka e -4,5 / -5,5 hendikep 1 zaa kavala?

a cist 1 sto koef. e?

na bet 365 1.45 e za kavala

Еве за денеска едно доста сигурно ливче.
Реал Мадрид-Ефесж H2
Барселона-Макаби-H1
Олимпијакос-Химки-H2
Челзи-Рубин Казан-1

да да тоа е типот за денеска :) и Куманово што ја пропуштивме :D Ќе биде тесно, ама ќе ја фатиме :D Овие каха љуткави се , непредвидливи..

Не ме фаќа на око никоја за сингл затоа денеска одиме на обично ливче со помала уплата..

(21:05) Бенфика - Њукасл 1 (1.50)
(21:05) Тотенхем - Базел 1 (1.35)
(21:05) Челзи - Рубин К Xпп (2.10)
(21:05) Фенербахче - Лацио ГГ3+ (2.60)
(20:45) Олимпијакос - Кимки Х2 +5.5 (1.90)

260/5400

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom