Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
зошто бре сте упорни со ЛШ? еден вака друг обратно.. како што гледам извлеков тип кој секако ми се моташе во глава 1:1 точен резултат на двете.. 1/2 систем ? :D
значи не сте свесни какви натпревари има.
Vef Riga +161,5+ (балкан-бет)
Украина(+4,5)-Холандија - 1 (ракомет)
Шамрок би требало да даде два гола (не нешто сигурно, ама од баерн и псж 30 пати поише)
'Боро денеска оноа МОРА , ама дефинитивно МОРА и тоа 1&3+ ми е.
Молде ја имам и 1&4+ и 1&3+ и ГГпрво и само 3+ :)
Кожув да тепа 8 разлика со хрватине
и НБА Вошингтон +187
и сите ми се синглови и сите ми се посигурни од двете ЛШ ама тоа е пуст мерак да ги погодите :)
ПС. ве сакам значи неможам да ве напуштам упм :)
Боро како Мидлсборо ? :)

Момци изиграв Баерн над 2.5 офсајди, 2.30 коефициент во Копачка. Мислам дека би требало да пројде, Јуве има одлична одбрана а ако игра некој од Гомез и Манџукиќ гарант ќе спијат во офсајд како и увек. Не е за голема пара уплатено али вреди да се испроба. :)

Баерн-Јувентус 2-3
ПСЖ-Барселона - 2
Малага-Дортмунд - GG
Реал-Галатасарај - GG

Ова ќе одиграм.

зошто бре сте упорни со ЛШ? еден вака друг обратно.. како што гледам извлеков тип кој секако ми се моташе во глава 1:1 точен резултат на двете.. 1/2 систем ? :D
Шамрок би требало да даде два гола (не нешто сигурно, ама од баерн и псж 30 пати поише)
и НБА Вошингтон +187
и сите ми се синглови и сите ми се посигурни од двете ЛШ ама тоа е пуст мерак да ги погодите :)

Питерборо е екипа која очајно се бори за опстанок, додека Мидлсборо е на средина на тебела без шанси за плеј оф...

и НБА Вошингтон +187
Лилестром даде прв гол :O Токму ко шо кажа вчера (y)

Лилестром даде прв гол :O Токму ко шо кажа вчера (y)
таква заебана екипа е и да губат мора еден гол дадат. И сезонава ќе не израдуваат со еден куп гг3+ и ГГпрво само зависи против кој. штета ќе биде ако биде прелаз оваа, закон , а ние се тупиме со ЛШ ако ако за памет :D

таква заебана екипа е и да губат мора еден гол дадат. И сезонава ќе не израдуваат со еден куп гг3+ и ГГпрво само зависи против кој. штета ќе биде ако биде прелаз оваа, закон , а ние се тупиме со ЛШ ако ако за памет :D
Шо мислиш да ја пишам 1? :D

се чудам Епинал-Орлеанс како ја фатив х на полувреме, а па на друго ја иам фт х:facepalm:
Епинал се со 2 црвени кој игра онлајн нека ја пука 2ка

се чудам Епинал-Орлеанс како ја фатив х на полувреме, а па на друго ја иам фт х:facepalm:
Епинал се со 2 црвени кој игра онлајн нека ја пука 2ка
Француска лига... 0:0 полувреме... Домаќините со 2 црвени.. Јас сепак мислам дека има шанси да ја фатиш Х и конечна, и да издржат 0:0 со двајца помалце ...

твое право никогаш не се мешам во кладење во живо секој си е свој газда на џебот :D
--- надополнето: 2 април 2013 во 19:38 ---
Инаку напаѓаат пропуштија 1000% шанса..
http://www.firstrow1.eu/watch/178380/1/watch-molde-fk-vs-lillestrom-sk.html
Мајката нивна јас...уплатив на 1, таман израмнија и пак 1-2 :mad:

Слаба понуда не вреди да ризикувам со поголема сума денеска, затоа колку да се гледа 100 уплата - 8170 денари добивка.

ПСЖ - Барселона 2-X (19.0)
Баерн М - Јувентус X-1 (4.30)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom