Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Зошто на резултати стои 1-2, а на бет 365 1-1 за Молде-Лилестром :eek:

Француска лига... 0:0 полувреме... Домаќините со 2 црвени.. Јас сепак мислам дека има шанси да ја фатиш Х и конечна, и да издржат 0:0 со двајца помалце ...
чул те господ зашто више на тоа ливче ја фатив м.хаифа 1 3+

сеа дали Солскаер ќе се изнервира како Фергусон :)))

сеа дали Солскаер ќе се изнервира како Фергусон :)))
Значи да почнам и Молде да ги пратам, и тие патат од шампионскиот синдром како и Сеул. Шампиони се а не можат во новото првенство да тепаат :)
--- надополнето: 2 април 2013 во 20:28 ---
Некои предлози за точни резултати од ЛШ вечерва :D

Значи да почнам и Молде да ги пратам, и тие патат од шампионскиот синдром како и Сеул. Шампиони се а не можат во новото првенство да тепаат :)
--- надополнето: 2 април 2013 во 20:28 ---
Некои предлози за точни резултати од ЛШ вечерва :D
паметна идеја следната пак ќе има шприцање со Бран во гости и тие се дрва :D

паметна идеја следната пак ќе има шприцање со Бран во гости и тие се дрва :D
Па така си ги фатив Сеул денеска 1&3+ на 3.20 коеф :) и то ова ло ЛШ беше. Е тек кога ќе играат во првенството ќе тепаат па мајка Јана нека е :D

Баерн - Јуве 0-2
ПСЖ - Барса 1
Лејкерс - Далас 1
Хал - Вотфорд т12+

браво бе Мидлзборо јас па на вас ќе се вадам ох леле. Чемпиончип не играј бе не играј!!

Што е најтрагично, во последен момент ја сменив, 2-3 Барселона, наместо чиста двојка. И овој дебилов Валдес, прими шашав гол. Не ми се верува. 1200 да ми пратиш сега, мајмун еден.

Што е најтрагично, во последен момент ја сменив, 2-3 Барселона, наместо чиста двојка. И овој дебилов Валдес, прими шашав гол. Не ми се верува. 1200 да ми пратиш сега, мајмун еден.
Пиши му е-маил одма :D

Слаба понуда не вреди да ризикувам со поголема сума денеска, затоа колку да се гледа 100 уплата - 8170 денари добивка.

ПСЖ - Барселона 2-X (19.0)
Баерн М - Јувентус X-1 (4.30)

Блиску бев уште Јувентус да издржеше прво полувреме без да прими гол :D
За утре ќе се бркаат некој од овие Дортмунд 2, Интер 2, Пакхатор 2, Плзен 1 и Лејкерс 1

За утре според мене:
Barrow - Ebbsfleet - 1
Brussel - Tubize - 1
Real Madrid - Galatasaray - 1
Sampdoria - Inter x2
Prat nekade okolu 8 koeficient.. Ke gi probam so 200-300 uplata :)

524792_10200811441309002_1179252581_n.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom