Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај со Португалците ми успеа.
Па ќе паѓам(е) на Хрватска а?
Bolivia би ја избегнал... Се игра на скоро 4 000 метри надморска, и минатиот пат едвај дишеа Аргентинците...
Да не спомнувам дека Меси и компанија изгубија 6-1 заради реткиот воздух и отежнатото дишење...
Така да, на Аргентина и правам скип денес...
Се виде и без напаѓач што е аргентина т.е без Игуаин .
Белгија-1
Шпанија-X2
Португалија-2
Еквадор-1
Јас не можам и не сакам да одам да трчам до центар само за да ја уплатам ама еве кој сака нека си напрај пари, ако влезе секако.
Шпанија-Србија, ватерполо, Светска Лига. Србија се сигурно први, не им треба ништо, додека на Шпанија очајно им треба победата. Плус на сите форуми, дури и српските познавачи на ватерполо ја типуваат 1, пошто Србија ќе играле и со втор тим. Коефициентот веќе паѓа, видете комбинирајте ја со друга или пак сингл, не би требало да е под 1.7. Со среќа.
Другар мој уплати пред саат време во спортлајф на 1.70На резултати падната е на 1,45 дури, е сега зависи како е во нашиве кладилници. Пример гледам у копачка у дадаток стои 2,00 коеф за победа на Шпанија, али како и да е ако бил некој сега брзо или ако има близу до него кладилнциа нека пише дали е уште ист коефициентот!
Ја имам уплатено кон 15:30 2квота беше..На резултати падната е на 1,45 дури, е сега зависи како е во нашиве кладилници. Пример гледам у копачка у дадаток стои 2,00 коеф за победа на Шпанија, али како и да е ако бил некој сега брзо или ако има близу до него кладилнциа нека пише дали е уште ист коефициентот!