- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 25.932
- Поени од реакции
- 41.916
Полска 1 @1.27 во Моцарт грешка да не е ова е ова секаде е 1.02 и Германија НГ 1.40 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Со 4 гола разлика треба да тепа полска затоа ти е 1.27Полска 1 @1.27 во Моцарт грешка да не е ова е ова секаде е 1.02 и Германија НГ 1.40![]()
So 3 razlika eСо 4 гола разлика треба да тепа полска затоа ти е 1.27
Да де со 3 разлика е ако ја пишиш 1 мора да тепа германија со 4+ бидејќи ако тепа со 3 разлика ќе заврши xSo 3 razlika e
Не знам зошто би ризикувал на Англија кога се гледа колку знаат да бидат незгодни Црногорците. Од кревет право на утакмицаДа де со 3 разлика е ако ја пишиш 1 мора да тепа германија со 4+ бидејќи ако тепа со 3 разлика ќе заврши x
Иначе зошто денес англија да не се проба 2ка ?? Добар коефициент а мислам дека квалитетот е на нивна страна само што имаат глупав селектор , ќе завршат први во групата англичаните , исто и Аргентина може да се одигра .
Нема шсанса го бркаат рекордот на лејкерси а и во предобра форма се....уште 7 победи му фалат за рушење на рекордот не гледам зошто би изгубилеМоже од утре/задутре да се почне да се брка првиот пораз на Мајами после подолго време.
Зошто премногу ќе им биде.Нема шсанса го бркаат рекордот на лејкерси а и во предобра форма се....уште 7 победи му фалат за рушење на рекордот не гледам зошто би изгубиле
јас и кец си ја фатив на 2.3 квотаУште оваа ја чекам за 1100 , Полувреме 110 коша . Ако не паднат 70 сега утре ќе ме читате во настани на денот црна хроника...
Фатени Ајсбарен 6+ лагано , Белгија 1 ,Шкотска 1 , Радванска 1 ,Ерани 1 (ме измачи оваа у пм.)
Баце 30-та сигурно не ја зимаат тоа биди сигуренНема шсанса го бркаат рекордот на лејкерси а и во предобра форма се....уште 7 победи му фалат за рушење на рекордот не гледам зошто би изгубиле