Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде Хрвати издржете молим вас

Не ми се верува, Црна Гора ми израмни, Хрватска направи пресврт. Ти ебам Велшаните.

Ај со Португалците ми успеа.

Па ќе паѓам(е) на Хрватска а?

ЦАР!!!!!!!!!!! аууу хрватите здравјето ми земаа....

пс. ако некој знае дека се продава одело за ајрон мен нека каже :cool:

за вас незнам, ја одам да се пијанчам :vozbud::vozbud::vozbud:

Bolivia би ја избегнал... Се игра на скоро 4 000 метри надморска, и минатиот пат едвај дишеа Аргентинците...
Да не спомнувам дека Меси и компанија изгубија 6-1 заради реткиот воздух и отежнатото дишење...

Така да, на Аргентина и правам скип денес...

;)

13643397317837.jpg

13643397701420.png

1364340146902.jpg

Се виде и без напаѓач што е аргентина т.е без Игуаин .
--- надополнето: 27 март 2013 во 12:34 ---
Иначе да ви ја препорачам страницава на фб http://www.facebook.com/zinedinezidantips123 следете го дава добри утакмици со големи коефициенти има добар процент на погодени утакмици , во саботата ги имаше Ренџерс x2 5.50, Портсмунт 1 3.00, Барса Б 2 4.10 и Флуминезе ја извади 1x сигурна 2.20 и за храбрите 1 5.50 и јас се направив храбар и 1 ја пишав 0-0 заврши иначе другиве влегоја сите . пред тоа погоди 1/x , вчера 4/6 влегоја добар е за сингл играње .

Макае да даде два гола 4,00 квота
Locarno - Will прелаз 1/2
#V

Озбилно го кажуваш, го виде некаде или онака по твое ?

Јас не можам и не сакам да одам да трчам до центар само за да ја уплатам ама еве кој сака нека си напрај пари, ако влезе секако :D.
Шпанија-Србија, ватерполо, Светска Лига. Србија се сигурно први, не им треба ништо, додека на Шпанија очајно им треба победата. Плус на сите форуми, дури и српските познавачи на ватерполо ја типуваат 1, пошто Србија ќе играле и со втор тим. Коефициентот веќе паѓа, видете комбинирајте ја со друга или пак сингл, не би требало да е под 1.7. Со среќа.

Јас не можам и не сакам да одам да трчам до центар само за да ја уплатам ама еве кој сака нека си напрај пари, ако влезе секако :D.
Шпанија-Србија, ватерполо, Светска Лига. Србија се сигурно први, не им треба ништо, додека на Шпанија очајно им треба победата. Плус на сите форуми, дури и српските познавачи на ватерполо ја типуваат 1, пошто Србија ќе играле и со втор тим. Коефициентот веќе паѓа, видете комбинирајте ја со друга или пак сингл, не би требало да е под 1.7. Со среќа.

На резултати падната е на 1,45 дури, е сега зависи како е во нашиве кладилници. Пример гледам у копачка у дадаток стои 2,00 коеф за победа на Шпанија, али како и да е ако бил некој сега брзо или ако има близу до него кладилнциа нека пише дали е уште ист коефициентот!

На резултати падната е на 1,45 дури, е сега зависи како е во нашиве кладилници. Пример гледам у копачка у дадаток стои 2,00 коеф за победа на Шпанија, али како и да е ако бил некој сега брзо или ако има близу до него кладилнциа нека пише дали е уште ист коефициентот!
Другар мој уплати пред саат време во спортлајф на 1.70

Ја имам уплатено кон 15:30 2квота беше..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom