Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
20:45 Juve Stabia - Sassuolo

Tip: gg @ 1. 75

20:45 Lanciano - Verona
Tip: 2-4 @ 1.47

Modena - Empoli - 1 @ 2.80 ; X @ 3.10 ; 1X @ 1.50

3 за 3 е оваа.

Инаку кој не игра сингл, кој сака тикет препорачувам следново:

Ливингстон - Хамилтон - 1 @ 1.8
Олдам - Хартлепул - 1 @ 1.95
Maклсфилд - Телфорд - 1 @ 1.40
Колвин Беј - Халифакс - 2 @ 1.50
Бат Сити - Велинг - 2 @ 1.85
Модена - Емполи - 1Х @ 1.50

Вкупен коефициент: 20

Aј нека паѓаат голови по Англија и Италија до крајот на полувремето. Посебно по Италија. Ич нема. :(

Извинете може не е место за да се постави ова прашање.Каква е ситуацијата ако еден натпревар се одложи и само тој натпревар го чекаш за добивка?

Извинете може не е место за да се постави ова прашање.Каква е ситуацијата ако еден натпревар се одложи и само тој натпревар го чекаш за добивка?
зависи каде ти е уплатено...во спортлајф се чека да се одигра 72 часа, ако не се зема резултатот од прво полувреме, ако не е изиграно и прво и не се одигра во тој тајминг се зема за коефициент 1.

20:45 Juve Stabia - Sassuolo

Tip: gg @ 1. 75

20:45 Lanciano - Verona
Tip: 2-4 @ 1.47
Акрингтон ме дупат на 1 лифче гг3+, тие завршуват 4:0

Бредфорд 2-3 гола на друго, од 6та минута 1:0 и така заврши.

Па да ви ебам матер

Имам уплатено у Плеј Ин.. одложена ми е утакмицата,а другите 2 утакмици ми се добитни.. какви се таму правилата?

Утре може да се проба Дортмунд аматери - Ерфирт 1, читам и Гроскројц ќе играл за да им помогне во борбата за опстанок.

Некој да ми објасни какво уплаќање е ова ??? Човеков по грешка ја стави сликава, стоеше 2 минути и ја избриша... Утакмицата и другото ја го затемнив... Кој сака да ја добие нека ми пише ПП... Ипак 400кн се 50 евра...

ssssskw.png

Некој да ми објасни какво уплаќање е ова ??? Човеков по грешка ја стави сликава, стоеше 2 минути и ја избриша... Утакмицата и другото ја го затемнив... Кој сака да ја добие нека ми пише ПП... Ипак 400кн се 50 евра...
2 во 1 со 25.00 коефициент

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom