Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
барса т1 2+ си ја играл за 1.10 коеф ? боље кец да си ја пишел ќе било 1,15.. а иначе убаво ливче има шанси да испадне![]()
никогаш не вели никогашКој играше на Надал нека го фрла ливчето овој нема шанси да се врати против ваков противник !
Уште Лекерс вечер се надевам ќе ме оправат...Рома -1
Лекерс -1
Гранада -1х
Надал -23.5+
Барса -4+
За 200 ми носи 1600...
Of topick
Пуштив и јас сега едно после цел малерен викенд! Значи ги имам Анжи Х-1, прво 0:0 второ почнува гостите со играч помалце даваат гол 0:1, педериве 1:1 израмнуваат и толку остана...
Сандерленд ги имам 1 на друго 0:1, им дава црвен на Норвич, па им суди пенал на Сандерленд 1:1... Напаѓаат цело време и толку остана, извади Норвич нерешено со еден шут кон гол...
На трето ливче Данди против оние Дунде или како и да беа ги имам 1, дава на 0 0 црвен на гостите, со црвен даваат гол 0:1 израмнува Данди на 1:1 и толку останува... Па уште ова ако ме заебе сега отидоа парите јабана![]()
Каков демант ми направи секоја чест царе !!Кој играше на Надал нека го фрла ливчето овој нема шанси да се врати против ваков противник !
https://www.facebook.com/photo.php?...722.1073741828.249234091879964&type=1&theaterКој играше на Надал нека го фрла ливчето овој нема шанси да се врати против ваков противник !
Кој играше на Надал нека го фрла ливчето овој нема шанси да се врати против ваков противник !
Имам една слика за тебе, само да ми се наполни телефонот малце, да го сликнам...
Не беше лесно да се гледа...
![]()
Имам една слика за тебе, само да ми се наполни телефонот малце, да го сликнам...
![]()
![]()
18:00 Ginepri R. - Ungur A. 1 (1.70)
19:30 Russell M. - Souza J. 1 (1.35)
19:30 Sweeting R. -Sela D. 2 (2.00)
4.6