Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Она ако беше соработка бравос.

Така ми личеше барем мене според меѓусебните, мада ако имало голема уплата на 2ка и кладилниците ќе им фрлат пари да не испаднат така и да не заебат.. одамна умре фудбалот денеска се е на бизнис отидено :)

И да има некоја соработка, тогаш според секоја логика требало 1 да е денес.

Invader 9 бода им бега четвртиот на Анверпен плус утакмица помалку, зошто би тепале Анверпен ако соработуваат ? секако немаат шанси за првите 4 места а Хејст се во зоната за испаѓање и после оваа се на последно место.

Како и да е не испадна џабе пишуваме сега :)

За да си ја врати услугата од прошлата сезона, кога овие ги добиле двете утакмици.

5 дена со ред погодувам тикет, ни јас не можам да си поверувам, не дека тешки тикети... ама сепак сосема ефективно. :D Саботата 4,8 квота, неделата 3,38 квота, понеделникот 3 квота, вчера 3 квота, денес 2,8 квота. :) Претежно тениси, а саботата и неделата имав и фудбал. Тикетот од неделата го поставив и тука... кој си препиша си лапна кеш... за петок ќе ви пишам 3 квота која ќе оди на голем влог. :D

Тикетов ќе оди на поголем влог...

Nadal - Del Potro 1 @ 1,50 (се уште нема квота за овој меч на СпортЛајф, ќе видиме утре каков ќе биде, но според другите обложувалници онлајн, тука така треба да биде)
Sharapova - Wozniacki 1 @ 1,20
Chelsea - West Ham 1 @ 1,40
Milan - Palermo 1 @1,30

Се надевам дека барем еден меч ќе го има на SuperTip, а Надал може и да е повисок коефицинт во редовната понуда, 1,44 дава bwin, а betexpert 1,55 за сега. :)
Еве го тикетот од неделата :)

Слично одиграв, но не ти го препишав тикетот, ги имав Челси и Надал на ливче со Барса...

lugje znaete u mozart za odlozhena shto se pravi, se cheka da se izigra ili se rachuna koef. 1 ?
Се чека мислам до крајот на тековното коло, најубаво да си провериш на нивната страна тикетот, т.е. да следиш кога ќе ти го стават добитен ако не се изигра утакмицата...или најубаво оди прашај си во кладилницата

5 дена со ред погодувам тикет, ни јас не можам да си поверувам, не дека тешки тикети... ама сепак сосема ефективно. :D Саботата 4,8 квота, неделата 3,38 квота, понеделникот 3 квота, вчера 3 квота, денес 2,8 квота. :) Претежно тениси, а саботата и неделата имав и фудбал. Тикетот од неделата го поставив и тука... кој си препиша си лапна кеш... за петок ќе ви пишам 3 квота која ќе оди на голем влог. :D

Еве го тикетот од неделата :)
За денеска некое тенисче, барем до кај 2-3 коеф да прават?

За денеска некое тенисче, барем до кај 2-3 коеф да прават?

Tomic 1
Istomin 1
Berlocq 1
Wozniacki 1
Li 1
Barthel 1

3,6 квота, јас овие ги пуштив. :D Единствено страв ми е кај Берлок бидејќи и двајцата се Аргентинци, но сепак Берлок е во форма и не ми се верува да му го пушти мечов на волку битен турнир... :)

Gimeno-Traver D. (Esp) - Istomin D. (Uzb) +21.5 (1.90)
Peng S. (Chn) - Kvitova P. (Cze) 2 (1.30)
Flipkens K. (Bel) - Voegele S. (Sui) 2 (2.15)

5.31

Tomic 1
Istomin 1
Berlocq 1
Wozniacki 1
Li 1
Barthel 1

3,6 квота, јас овие ги пуштив. :D Единствено страв ми е кај Берлок бидејќи и двајцата се Аргентинци, но сепак Берлок е во форма и не ми се верува да му го пушти мечов на волку битен турнир... :)
Ги препишав сите плус ги додадов Квитова, ПСЖ ракометот и Розенборг хокејот. ;)

Србија зицер 1хендикеп со нашите :)

Tomic 1
Istomin 1
Berlocq 1
Wozniacki 1
Li 1
Barthel 1

Си ебаа мајката....како не забележав тој Истомин дека е од узбекистан можда ќе се премислев...ц-ц-ц...шо ќе беше то баксуз бе, да пишам и снукер и на тоа ќе паднам :tapp:

Си ебаа мајката....како не забележав тој Истомин дека е од узбекистан можда ќе се премислев...ц-ц-ц...шо ќе беше то баксуз бе, да пишам и снукер и на тоа ќе паднам :tapp:

Абе дали местат, дали се толку проклети... стварно не знам... :facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom