Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
acereal, Не ти дадено брат, Зенит игра цело полувреме со играч повеќе, а сега овој Danny промаши празен гол од 2 метри...

acereal, Не ти дадено брат, Зенит игра цело полувреме со играч повеќе, а сега овој Danny промаши празен гол од 2 метри...
Да беше само тоа сега пенал промаршија ! :facepalm: И на овие Рубин - Леванте какви шанси имаа а гол никако да падне :@

Мајката да ви ја ебам значи Базел :mad: шо гол не примивте со играч помалце, да ти ебам несреќата да ти ебам, кае к'сметот само ако го потфатам леле леле :mad::mad::mad::mad::mad::mad:

1s4DHJ9.jpg

Сеуште е исто проверете :)

Троицки и Сијслинг да го добијат вториот сет и Леванте да победи на продолженија :)

Челзи - Стеауа - ТР 3:0
Њукасл - Анжи - ТР 2:1
Бордо - Бенфика - ГГ3+

Интер - Тотенхем - Т1 1+П - 1.90 (1-0)
Челзи - Стеауа - Челзи иде понатаму 1,70
Фенербахче - Плзен - 2-3г 1,95
Лацио - Штудгард - 2>1 1.95
Њукасл - Анжи - ГГ 1.80

Затварајте ја темата нема спорт веќе се е бизнис и местенки...ефес 76-76 продолжение и ги тепаа на утепаните Бросе... да умрат сите што прават вакви нечесни работи мамицата да им ја ебам...:mad::mad::mad::mad::mad::mad:
--- надополнето: 14 март 2013 во 21:05 ---
Затварајте ја темата нема спорт веќе се е бизнис и местенки...ефес 76-76 продолжение и ги тепаа на утепаните Бросе... да умрат сите што прават вакви нечесни работи мамицата да им ја ебам...:mad::mad::mad::mad::mad::mad:

ФЕНЕРБАХЧЕ - ПЛЗЕН 2-1 (ДВА У КЕЦ)

Глеам на резултати на брзинка, Ефес тепале и си ја чекам само Челзи 1 и отварам форумов глеам тепале на продужетоци хаха е тоа е најзаеабно е коа 1.10 коеф ке те зезне

Челзи има шанси да тепа 2 разлика т.е да оди понатаму или тешко ?

Кај најдов Олимпијакос да ги ставам 2ка, дупки 2 паса неможат да сврзат..

Зенит ајр да не видит, толку еден гол не можевте да дајте.. Или па да примевте барем, за еден посран гол :гомце:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom