Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Пишав веќе...Хјустон и Лејкерс 1, Оклахома и Филаделфија 2-ки со хен и уште Лил и Малага ГГ :D
се за 50-сче , ако бе среќно , ме убија мене вчера, колку паднав толку и земав :S

Малага - Атлетико ГГ толку блиску а сепак далеку :)

Па освен пеналот овие Рома ништо не направија, значи неделните вечерни утакмици у серија А се родени за заебување.

Па освен пеналот овие Рома ништо не направија, значи неделните вечерни утакмици у серија А се родени за заебување.
Не е така туку се склони кон традиција а според неа утакмицава денес треба да е 2ка . Јас ја пишав 1/2 , 2/1 , 2 и сега во живо пред да им суди пенал следен дава гол џенова 3.10 беше и сега пак ја пуштив следен дава џенова 3.50 коеф.

Добро утро, се разбудивме. Па зошто е ставен во 20.30? За да одиш на поправно и да лапниш некое денарче.... да бе, 100% (y)

Не е така туку се склони кон традиција а според неа утакмицава денес треба да е 2ка . Јас ја пишав 1/2 , 2/1 , 2 и сега во живо пред да им суди пенал следен дава гол џенова 3.10 беше и сега пак ја пуштив следен дава џенова 3.50 коеф.

Традиција во однос на што ? Први да поведат па да изгубат или...

(y)

И едно прашање. Во Копачка со 1 промашена и колку фатен коеф. враќаат пари/даваат ваучер?
27 или 29 така нешто беше не сум 100% сигурен колку, но сигурно не е над 30(ова е за погодениот коеф. т.е без утнатата)

Добро кај може да се најде резултат за Атлетико/МГ-Гуарани/МГ сегде пребарав :eek:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom