се за 50-сче , ако бе среќно , ме убија мене вчера, колку паднав толку и земав :SПишав веќе...Хјустон и Лејкерс 1, Оклахома и Филаделфија 2-ки со хен и уште Лил и Малага ГГ![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
се за 50-сче , ако бе среќно , ме убија мене вчера, колку паднав толку и земав :SПишав веќе...Хјустон и Лејкерс 1, Оклахома и Филаделфија 2-ки со хен и уште Лил и Малага ГГ![]()
Ајде уште бенфика се надевам ме испрати некојМарсеј 1
Бенфика 2-2
Бешикташ гг
Тотенхем гг
Не е така туку се склони кон традиција а според неа утакмицава денес треба да е 2ка . Јас ја пишав 1/2 , 2/1 , 2 и сега во живо пред да им суди пенал следен дава гол џенова 3.10 беше и сега пак ја пуштив следен дава џенова 3.50 коеф.Па освен пеналот овие Рома ништо не направија, значи неделните вечерни утакмици у серија А се родени за заебување.
Па освен пеналот овие Рома ништо не направија, значи неделните вечерни утакмици у серија А се родени за заебување.
Не е така туку се склони кон традиција а според неа утакмицава денес треба да е 2ка . Јас ја пишав 1/2 , 2/1 , 2 и сега во живо пред да им суди пенал следен дава гол џенова 3.10 беше и сега пак ја пуштив следен дава џенова 3.50 коеф.
Во однос на тоа дека си делат по 3 бода секоја година .Традиција во однос на што ? Први да поведат па да изгубат или...
Марсеј-Троја 1
Рома-Џенова 1
Пескара-Удинезе 2
27 или 29 така нешто беше не сум 100% сигурен колку, но сигурно не е над 30(ова е за погодениот коеф. т.е без утнатата)
И едно прашање. Во Копачка со 1 промашена и колку фатен коеф. враќаат пари/даваат ваучер?
Фала, сепак ништо 2-1 ми беше