Утре има добри ракомети..
Иако не ми одат типовите(а и неам среќа,Аргентина ме уби во поим)......
Денес обратно сите ракомети ги погодив ме скина Монако...
Арно влезе едно ливче па завршив 500 денари плус...
Да одев само со ракометите ќе бев ќар над 4000 денари,така и ми треба кога играм мафијаши Французи,петокот Псж,денес овие кретените Монако...(да цркнат сите,мафијаши арапски)...
Мислам дека утре нема кај да бегаат ракометите .....мамето нивно,редно е да вратат.....се искинав од нервози....се по една ме кини упм...
Не знам квоти, разлики на хендикеп ќе одам провозирно....
Русија-Катар
Овде Русите има да испердашат,мислам дека ќе го распарчат Катар како од шега...
Треба да има многу голови......ако ја дадат Русија Т1 34,35 треба да е
ЛЕСНА ДОБИВКА....
Катар едноставно не знаат да играат одбрана...
Белорусија-Кореја
Меч на одлука на двата тима...
Предност за Белорусите,пред се зошто го имаат Рутенка во својот тим.
Тежок меч,нема да се залетувам толку на овај меч,нејќам да изедам исти

како вчера со Аргентина.....
На помал влог ќе ја изиграм кец...
Египет-Алжир
Овде треба да е лесен кец,доста подобри се Египет...иако и овде е можно сценариото од вчета Бразил-Аргентина....
Верба во индијански селекции не....сепак голем фаворит е Египет,ако дадат коеф..над 1.30 би ја играл,ако не
ШО ГИ ЕБАМ ШО ГИ СЕЧАМ...
Исланд-Македонија
Не би ја типувал оваа,ретко играм против мои екипи,но ако морам ќе играм реално,мислам дека сигурно губиме утре...
Србија-С.Арабија
Србите изненадуваат со брзата игра,утре треба лесно да одат над 30 гола,ако дадат Т1 31.5 треба да влези.....
Ако не на хендикеп,треба да нагазат,со најмалку една десетка....
Германија-Аргентина
Овде панцирите има да ги сомелат оние глувците Аргентински...
Изедоа голем срам со Тунис,па сега немаат веќе право на кикс...чист кец...
Шпанија-Австралија
Овде една 40 ка со кромид,гледам Унгарците дадоа 43 гола,а важат за побавна селекција од шпанската,овде има да има егзебиција....
Ако дадат пак како денес 39.5,ќе ја играм плус....
Данска-Чиле
Исти курац и со овие,и овде има да има толчење,Данците ќе ги изрешетаат Чилеанците,ќе одат над 35 гола сигурно....
Словенија-Полска
Оваа не би ја чепкал,ако би типувал би играл на минус голови на Словенија...Пољаците имаат гранитна одбрана...во напад чкрипат некако..
Ќе видиме,тежок меч...
Франција-Бразил
Овде треба да е лесно на хендикеп,иако е можно да не се форсираат многу петлите....
Победа од најмалку 6-8 разлика е сигурна,за повеќе зависи,иако Французите имаат замени за сите играчи и кој и да игра имаат квалитет да го прегазат Бразил....
Тунис-Црна Гора
Оф,оф овде има да изедат ќотек оние мафијашите црногорски....
Тунис треба да ги добие лесно,имаат многу силна екипа...ако не ги сечеа судиите и Франција ќе ја скинеа....
Црногорците нека си се вратат дома и таму да си местат утакмиците,мамето нивно расипано,мафијашка нација до коска,стигнаа да местат и ракомети....
Хрватска-Унгарија
Ако на голови е -52,53 мислам треба да е минус....еден од клучните мечеви за првите две места,ќе нема простор за брза игра и за тактизирање.....
Двете селекеции имаат јаки одбрани,нијанси ќе одлучуваат....на конечен предност за Хрватска...
То е вака на кратко

Јас би одел на поголем влог на Тунис,Исланд,Германија...мислам дека нема кај да бегаат....
Ќе ги пробам и на помал влог со хендикеп,посебно на Т1 на Русија,Данска,Шпанија....овде има да има силување.....