толку од системот а? 
Абе ништо...и јас кубурам одвај...веќе влегов и во мал минус. Ако тепа Интер ќе влезам во мал, мизерен плус од 5-6 евра

Мајката му е само сингл или дубл. Кога се кладев виртуелно, во ексел си водев евиденција и со влогови по 30-50 евра на сингл или макс. дубл, “напрајв“ виртуелен ќар од 500 евра за еден месец

ама џабе кога во реалноста не го применувам тоа, па пишувам по 3-4 утакмици на 200-300 ден и од 5-6 ливчиња, едно ако ми е добитно, колку да не сум во минус, само си се тркалам в место. А да го надодадам и баксузот кој ме прати како додатна опрема, колку пати сум паѓал за еден кош или на дупли шанси

Ко ќе видиш, најарно е чоек ич да не игра, да не се нервира за џабе, ама пуста медиумска стапица и интернет, секогаш ќе те залажат да одиш и да уплатиш. Па и кај ми напраја кладилница на 3 мин од дома, да одам да се лажам да уплаќам. Ништо...ќе мора да зголемам влог и да намалам број на утакмции инаку џабе е се.
За утре не можам нигде да најдам квоти за СП, знае некој кај може да се видат?
А од фудбали за утре можи само Малага 1Х да си ја изиграм, пошто ја бркам Барса нагости да не тепа...конечно