Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
некој од кој колку голови на Русија - Исланд да не има линк?

Dimitrov - Benneteau 1 (1,60)
Troicki - Stepanek 2 (2,20)
Tipsarevic - Hewitt 1 (1,65)
Bedene - Becker 1 (1,75)
Klizan - Brands 1 (1,90)
Dolgopolov - Monfils 2 (2,20)
Овие може слободно да ги пробате за прво коло АО мажи. :)
42 квота доаѓа, квотите се просечно земени од светските кладилници, 40-45 би требало да дојде и во SportLife. :)
дај ми ти мене 1, АМА 100% сигурна, па макар и 1,30 коеф да е

Чорбаџи алал ти вера друже!!!!

денес комбинација од Аберсвутх (3.5) Ватфорд (2.5) и Македонија н2 (1.8)
3 тикети добитни и тоа сите 3 на поголема уплата
секако ќе беше и фулам добро да улезеше 1 но сепак многу добар ден пред се благодарејки на тебе :cuc::cuc::cuc: ( мислам дека и ти ја кажа велшката утакмица? )

имаш `претплата` од мене барем во наредните 2-3 дена без разлика што ќе пишеш :)

Чорбаџи алал ти вера друже!!!!

денес комбинација од Аберсвутх (3.5) Ватфорд (2.5) и Македонија н2 (1.8)
3 тикети добитни и тоа сите 3 на поголема уплата
секако ќе беше и фулам добро да улезеше 1 но сепак многу добар ден пред се благодарејки на тебе :cuc::cuc::cuc: ( мислам дека и ти ја кажа велшката утакмица? )

имаш `претплата` од мене барем во наредните 2-3 дена без разлика што ќе пишеш :)
Не не, не беше од мене велската, јас ја поставив Ватфорд 2.
За утре имам поставено една, ако не си видел.

Не не, не беше од мене велската, јас ја поставив Ватфорд 2.
За утре имам поставено една, ако не си видел.

да да ја видов... иако ми мириса на х сепак речено си е речено више е ставена на картичка во спортлајф на 1000че ептен ради тебе :pipi:

qpr so totenham mi faka oko na prevara, inace moze da se proba, 1u2 2u1 7+, i 1 ili 1x... posto harry rednap beshe vo totenham, za malce ne gi vnese u LS, se znae deka toten nemoze da igra LS pored drugive, a i mislam deka toten ne ni ima aspiraci da igra LS, taka da ke sitkaat utakmici, a na QPR mu treba ocajno bodovi, a mediumsko opravduvanje imaat da izgubat posto rednap im go znae dobro timot na toten

isto taka mi faka oko i makedonija rakomet so hendikep 2jka na cile, t.e u prevod da ne pobedime so 13 razlika!!! mislennja?
za malku 7+ :P teska utakmica bese totenham u sekoj slucaj ne znaes so da ja igras

да да ја видов... иако ми мириса на х сепак речено си е речено више е ставена на картичка во спортлајф на 1000че ептен ради тебе :pipi:
Може да дојде и X не викам не, X2 мислам дека е добитна комбинација, но како што видов во составот Торино имат земено и некои младинци, некои што немат настапено ич. 7 изостаноци се многу и тоа се битни играчи. Сигурно и некои малтерџии ке имат во поставата..:P

Makedonija-Chile h2 (-12,5) 1.8
Hungary-Egypt 1 1.25
................................................................2/2
Stoke-Chelsea 2 2,05
Osasuna-Real Madrid 2 1.5
Chesterfield-Northamptopn 1 i 3+ 3.4
Montpelier-Lorient 3+ 2.05
.................................................................3/4
Еве го денешниот систем
Се молат унгарците да си тепаат
Реал да почнат да шутираат на голот и да тепаат
Montpelier-Lorient па ајде почнете да давате голови....

Се молат унгарците да си тепаат
Реал да почнат да шутираат на голот и да тепаат
Montpelier-Lorient па ајде почнете да давате голови....
real ke tepa ,, montpeler ke ima poveke od 3 gola jas ja imam t1 :LOL:ungarcite nemam pojma so ke bide

real ke tepa ,, montpeler ke ima poveke od 3 gola jas ja imam t1 :LOL:ungarcite nemam pojma so ke bide
Ungarcite си ја извршија должноста. Сега барем една од овие да излези ќе земам некој денар (ко за плачковци). Ајде ајде двете нека излезат оти добра сумичка е во прашање.

Евиан го иам кец, ѕверовите прават пенал и црвен картон во 10 минута... :pos:

Гледам и плачам, како можеше толку глуп да бидам и да се затрчам по ЦГ на 1.50 коеф :( а ко на тацна го имавме Челзи со 1.90...а па да не кажувам дека на друго ливче ја имав Македонија 1 хен. контра од сите тука :facepalm:

дај ми ти мене 1, АМА 100% сигурна, па макар и 1,30 коеф да е

Еххх, 100% сигурна бате... 1,00 квота :D

На грен слемиве кај маживе претежно ти се мали квотите кај " сигурните " бидејќи е тешко до сензација, се игра до 3 добиени сета. Можеш да искомбинираш 2-3 тениса по 1,15 ....

Еххх, 100% сигурна бате... 1,00 квота :D

На грен слемиве кај маживе претежно ти се мали квотите кај " сигурните " бидејќи е тешко до сензација, се игра до 3 добиени сета. Можеш да искомбинираш 2-3 тениса по 1,15 ....
е кој се тие де? :)
ја и тенис ко магаре и музика... класична и то, оти ова турбо фолков магарето лесно ја разбира :D

е кој се тие де? :)
ја и тенис ко магаре и музика... класична и то, оти ова турбо фолков магарето лесно ја разбира :D
Абе ти шо напрај денеска? Изигра нешто, колку ти е состојбата? :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom