Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Абе ти шо напрај денеска? Изигра нешто, колку ти е состојбата? :D
нишо, стасав да тргнам 1000-ка и паднав :D
денеска со таа 1000-ка изиграв да победат германија, унгарија и полска, па мислам дека сум добитен... ако полска не зезни во меѓувреме.
сакав и македонија 2-ка на хенди да ја играм, ама во бет сити ја немаше во понуда и ме мрзеше да ом во спортлајф, а сакав да ја играм со минус голови на исланд-русија :tapp: дрво...

нишо, стасав да тргнам 1000-ка и паднав :D
денеска со таа 1000-ка изиграв да победат германија, унгарија и полска, па мислам дека сум добитен... ако полска не зезни во меѓувреме.
сакав и македонија 2-ка на хенди да ја играм, ама во бет сити ја немаше во понуда и ме мрзеше да ом во спортлајф, а сакав да ја играм со минус голови на исланд-русија :tapp: дрво...
толку од системот а? :( Абе ништо...и јас кубурам одвај...веќе влегов и во мал минус. Ако тепа Интер ќе влезам во мал, мизерен плус од 5-6 евра :D Мајката му е само сингл или дубл. Кога се кладев виртуелно, во ексел си водев евиденција и со влогови по 30-50 евра на сингл или макс. дубл, “напрајв“ виртуелен ќар од 500 евра за еден месец :eek: ама џабе кога во реалноста не го применувам тоа, па пишувам по 3-4 утакмици на 200-300 ден и од 5-6 ливчиња, едно ако ми е добитно, колку да не сум во минус, само си се тркалам в место. А да го надодадам и баксузот кој ме прати како додатна опрема, колку пати сум паѓал за еден кош или на дупли шанси :facepalm: Ко ќе видиш, најарно е чоек ич да не игра, да не се нервира за џабе, ама пуста медиумска стапица и интернет, секогаш ќе те залажат да одиш и да уплатиш. Па и кај ми напраја кладилница на 3 мин од дома, да одам да се лажам да уплаќам. Ништо...ќе мора да зголемам влог и да намалам број на утакмции инаку џабе е се.

За утре не можам нигде да најдам квоти за СП, знае некој кај може да се видат?
А од фудбали за утре можи само Малага 1Х да си ја изиграм, пошто ја бркам Барса нагости да не тепа...конечно :D

Монтпеље - Лориент двознак, x2 :pos:

Реал :facepalm:

Која среќа ја имам со кладилнициве, Евиан, Алмерија и Реал, сите со црвени картони... :)

За нас утре изгледа хендикепот ќе биде 7.5 (ова по мое или ова или 6.5 ќе биде)

толку од системот а? :( Абе ништо...и јас кубурам одвај...веќе влегов и во мал минус. Ако тепа Интер ќе влезам во мал, мизерен плус од 5-6 евра :D Мајката му е само сингл или дубл. Кога се кладев виртуелно, во ексел си водев евиденција и со влогови по 30-50 евра на сингл или макс. дубл, “напрајв“ виртуелен ќар од 500 евра за еден месец :eek: ама џабе кога во реалноста не го применувам тоа, па пишувам по 3-4 утакмици на 200-300 ден и од 5-6 ливчиња, едно ако ми е добитно, колку да не сум во минус, само си се тркалам в место. А да го надодадам и баксузот кој ме прати како додатна опрема, колку пати сум паѓал за еден кош или на дупли шанси :facepalm: Ко ќе видиш, најарно е чоек ич да не игра, да не се нервира за џабе, ама пуста медиумска стапица и интернет, секогаш ќе те залажат да одиш и да уплатиш. Па и кај ми напраја кладилница на 3 мин од дома, да одам да се лажам да уплаќам. Ништо...ќе мора да зголемам влог и да намалам број на утакмции инаку џабе е се.

За утре не можам нигде да најдам квоти за СП, знае некој кај може да се видат?
А од фудбали за утре можи само Малага 1Х да си ја изиграм, пошто ја бркам Барса нагости да не тепа...конечно :D
не бе зошто толку од системот да биди. не сум во никаква загуба, а паднав оти не си се придржав кон правилото да не лакомам оти послушав туѓ тип, а не само мој. среќа шо стасав да тргнам 1000 денари оти го послушав WIND за еден тип кој го фатив, па си почнав одново без загуба.

рано е за квоти од СП. чекај прво да завршат сите утакмици, после...
--- надополнето: 12 јануари 2013 во 21:45 ---
За нас утре изгледа хендикепот ќе биде 7.5 (ова по мое или ова или 6.5 ќе биде)
ако е така, то ти е за чиста контра

Какви дебили се овие Реал еј ц ц ц.
А зашто Роналдо не играше уопште? Повреден или?

За утре Манчестер Јунајтед-Ливерпул 1 или 1и3+
Катаниа-Рома гг или х
Парма-Јувентус 2
Удинезе-Фиорентина гг3+
Бенфика-Порто гг3+
Лече-Гунео дали конечно лече ќе тепа ?

olaf што подразбираш под контра? да тепаме со 8 разлика или?

olaf што подразбираш под контра? да тепаме со 8 разлика или?
не бе. да не тепаме со таа разлика шо че ја дадат.
--- надополнето: 12 јануари 2013 во 21:51 ---
за денес од мене за 1000 ден
унгарија-египет 1 1,25
германија-бразил 1 1,15
полска-белорусија 1 1,15
коеф е 1,65
доволно
лесно :D
само во бет сити ги најдов со поголеми коефициенти, па имам 1740 денари.

Ај предлог за утре за мин 3 коеф за на поголема уплата

отсега што ќе постави овај обавезно сингл почнувам да играм
http://gorgev.bloger.index.hr/default.aspx ѕвер е дечково над 90% ги погодува во последниве неколку месеци од ко го следам. Ама досега бев глуп и ги мешав со други, отсега строго сингл.

шо мислиш за победи на колшајбер, алмагро и јужни?

Нервите ги искинав поради мислењето кое го цитираше, толку од мене. Одам утре на одмор и не планирам да пишам тикети, да им се помочам во сите, како можеа 2-2 да напрает бе, добиен меч, аааааааааааааааааааааааааааааааааааало 1-2 цело време...... јас уште што не испланирав шо ќе прам со парите.. :facepalm::place:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom