Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
1500 29122012.jpg

130 за 1500. Не е лошо, е сега е добро што се појачувам на буџет за тенисиве. Ауууу, иначе за онлајн типувачите, може ова да го пробате за ноќеска :

Radwanska U. - Paszek T. 2 (2,35)
Pervak - King 2 (2,40)
Gojowczyk - Brown 2 (2,00)

Овие 3 мислам дека ќе поминат контра....

Ова од спортлајф е? Кај го наоѓаш овој начин за проверка на тикет?

Треба да имаш SportLife картичка, а исто така да ти е тикетот преку неа уплатен и така во " Мои тикети " го наоѓаш. :)

1.95 ти е у копачка. А зашто не гг3+?
Копачка немам овде а не ГГ3+ зато шо ме плашит некој резултат како 3-0 иако Гг3+ е доста реална опција за овој натпревар зато шо на двете им горит особено на првиве

Копачка немам овде а не ГГ3+ зато шо ме плашит некој резултат како 3-0 иако Гг3+ е доста реална опција за овој натпревар зато шо на двете им горит особено на првиве

Па тоа ми е муабетот. многу пореално е двата тима да дадат гол отколку да заврши 0-3 или 3-0.
Посебно тоа што Ливерпул на гости сезонава7/9 му се ГГ а на КПР дома исто 7/9 му се ГГ (последниве 7)
Мене поише ме плаши 1-1 да не заврши отколку 3-0 или 0-3 :)
2.40 за гг3+ ќе ја пробам ја сигурно

Јас ќе одиграм една утакмица - од НБА и морат на неа да даваат поени како грешени . Каква минуска бре Минесота има да оди 215+ а не -194.5 .. 90 коша има до сега а има уште 5.30 од втора четвртина .:facepalm:

Ако некој може да типува онлајн, нека проба Венус Вилијамс - Шиперс 2ка.

Полека малку со навредиве, првин, се правиш типстер до јаја, Селтик ти е препишана од Стари Мајстор, дечкото ја имаше саати пред тебе постирана.
Ти даде 3 натпревари, кои "магично" сите 3 беа одложени, а беа најавувани како јаки коефициенти. Мрка капа.

После даваш 7 натпревари, за кои да земеш познајачна пара, мораш да играш со многу пари за да добиеш, во случајот погоре, 4.000 денари.
Од тие 7, една само ти излезе, или од 21 комбинација, имаш погодено 1. И не е некој процент за некој кој гарантира добивка.

Логиката вели, да го уплатиш Јунајтед, на 1 натпревар, со 1.35 коефициент, ке земеш скоро дупло повеќе пари од твоите 4.000 денари, со многу поизгледна веројатност за добивка.

Даде анализа за хокеј, ја промаши. Ставаш добитни ливчиња, со скриена уплата/добивка.
Доколку навистина си ги уплатил за по 2.000 секоја комбинација како што велиш, секоја чест, со здравје да си ги трошиш паричките.

За крај, моето прашање е легитимно и разумно, на кое што наместо да одговориш, зеде да се занимаваш со лични навреди.
Очигледно, ептен те погодило во нерв, нешто за кое што и самиот си свесен.

Со среќа во типстерот, јас повеќе нема да те следам по денешново фијаско.
Ako si ti podobar kazi za utre 7 utakmici 1/2 i 2/1 da vidime kolku ke pogodis,jas barem vo plus izlegov,ajde ti predlozi 7 ako si tolku fraer,a ne prepisuvam od nikoj jas,aj izedi uste nekoe gomno i kazi Gilingam-Barnet od kade ja prepisav?ko ja pogodivBarnet te nemase da jades gomna

Ako si ti podobar kazi za utre 7 utakmici 1/2 i 2/1 da vidime kolku ke pogodis,jas barem vo plus izlegov,ajde ti predlozi 7 ako si tolku fraer,a ne prepisuvam od nikoj jas,aj izedi uste nekoe gomno i kazi Gilingam-Barnet od kade ja prepisav?ko ja pogodivBarnet te nemase da jades gomna

Не вреди да ти одговорам на прашања, мислев си имаме работа со посериозен дечко... ;)

Cold Breath дај нешто НБА ти ги имаш оние +/- :D
И НБА-та не поздрави убоо сабајлево :(
--- надополнето: 30 декември 2012 во 07:09 ---
Мајами 2...............(n)
Феникс 2 хен........(y)
Хјустон 1 хен........(n)
Портланд 1...........(y)
Денвер 2 хен........(n)

Милвоки Бакс 104-85 Мајами Хит (n)
Ах самоо тааа ме заеба, но сепак добро е Мајами ќе се врати во победничкиот ритам, следното коло кога ќе играат против Орландо Меџик...
--- надополнето: 30 декември 2012 во 08:37 ---
И НБА-та не поздрави убоо сабајлево :(
--- надополнето: 30 декември 2012 во 07:09 ---
Мајами 2...............(n)
Феникс 2 хен........(y)
Хјустон 1 хен........(n)
Портланд 1...........(y)
Денвер 2 хен........(n)
Тешки натпревари беа.

Не вреди да ти одговорам на прашања, мислев си имаме работа со посериозен дечко... ;)
Ти најдобар си овде,закон!
Ми играш манчестер арсенал на 2000-3000денари и нема подобар (y)
мн разбирање оти треба да ставиш 2000 на 1,3 коеф

едно празнично од мене

Евертон - Челзи 1 во 2 ; 5+

КПР - Лузерпул 2 во Х

Среќни празници !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom