Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Нека се жали, 2:2

Eдит: Не мора да се жали, 3:2 е :ROFLMAO:

Едит2: Јбг, нема среќа, 3:3

Едит3: Немам коментар :pos:
ЕДИТ 7-3 :D :pos:
--- надополнето: 29 декември 2012 во 20:43 ---
За вечер ОКЦ 2 , Мајами 2 и Мемфис <194.5 со последните 150 денари ги пуштив ако не влезе уште ова толку со кладилнициве за годинава .

Еве шо пишав во обид да го ублажиме шокот од денеска, не дека и од ова ќе биди нешто ама ај..

Мајами 2
Феникс 2 хен.
Хјустон 1 хен
Портланд 1
Денвер 2 хен.

Јас ги ставав ливчињата, и откако почнаа да ставаат "ми се допаѓа", престанав.
--- надополнето: 29 декември 2012 во 18:30 ---

Не знам колку се исплати да дадеш 21.000 денари, со цел да добиеш 4.000 чисти.
Само Форфар ти има излезено 2-1.
izgleda vie ste nepismeni sto ne razbirate od matematika,sto ne jades gomna za Celtik?

izgleda vie ste nepismeni sto ne razbirate od matematika,sto ne jades gomna za Celtik?

Полека малку со навредиве, првин, се правиш типстер до јаја, Селтик ти е препишана од Стари Мајстор, дечкото ја имаше саати пред тебе постирана.
Ти даде 3 натпревари, кои "магично" сите 3 беа одложени, а беа најавувани како јаки коефициенти. Мрка капа.

После даваш 7 натпревари, за кои да земеш познајачна пара, мораш да играш со многу пари за да добиеш, во случајот погоре, 4.000 денари.
Од тие 7, една само ти излезе, или од 21 комбинација, имаш погодено 1. И не е некој процент за некој кој гарантира добивка.

Логиката вели, да го уплатиш Јунајтед, на 1 натпревар, со 1.35 коефициент, ке земеш скоро дупло повеќе пари од твоите 4.000 денари, со многу поизгледна веројатност за добивка.

Даде анализа за хокеј, ја промаши. Ставаш добитни ливчиња, со скриена уплата/добивка.
Доколку навистина си ги уплатил за по 2.000 секоја комбинација како што велиш, секоја чест, со здравје да си ги трошиш паричките.

За крај, моето прашање е легитимно и разумно, на кое што наместо да одговориш, зеде да се занимаваш со лични навреди.
Очигледно, ептен те погодило во нерв, нешто за кое што и самиот си свесен.

Со среќа во типстерот, јас повеќе нема да те следам по денешново фијаско.

Ај ако не ти е мака постирај ги ливчињава :)
не дека не ти верувам него ме интересира што си фатил и колку си уплатил пошто една да те заебе за 30.000 на едно а за 5000 на друго...е с стварно треба све у 3 лепе да им отераш.
Прати им мејл како тој србинот на Арсенал што им прати :D

vKVFg.png

На првото систем беше да искочеше четвртата 13 700
Второто 16 500 добивка
третото 8000+ истите тие ги имав и гг со 200 уплата 3400 добивка од таму за 11 500 ме заеба Вила :)
Волвс ги имав на уште две гг3+ ама ги фрлив тие, едното беше систем и ми фалеше таа за минимална исплата од 2500 а другото беше врзана со нотингем форест гг3+ со 500 уплата.

Во која кладилница може вака да се проверуваат ???

Добро е денес добитен ги играв Тотенхем ГГ3+,Сити Т2 и Арсенал 3 + со 200 добивка 1040.

Еве за утре што ќе играм :
КПР-Ливерпул 1Х
Евертон-Челзи 3+
Макаби Т.А-Хапоел Х. 1
Бреша-Кротоне 1
Мореиненсе - Бенфика 3+
Верона-Модена 3+
уплата 50 добивка 980

КПР-Ливерпул ГГ2 пол
Данди-Ст.Мирен Т1 дава гол и прво и второ
Верона -Модена Т1 во двете пол.
Есторил -Порто Т2 во двете пол.