The King of Clay
Модератор
- Член од
- 28 јануари 2012
- Мислења
- 5.038
- Поени од реакции
- 3.635
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ова од спортлајф е? Кај го наоѓаш овој начин за проверка на тикет?
Ова од спортлајф е? Кај го наоѓаш овој начин за проверка на тикет?
Да завршиме за годинава со ова за утре и се гледаме в година
КПР - Ливерпул 3+ 1,85
Копачка немам овде а не ГГ3+ зато шо ме плашит некој резултат како 3-0 иако Гг3+ е доста реална опција за овој натпревар зато шо на двете им горит особено на првиве1.95 ти е у копачка. А зашто не гг3+?
Копачка немам овде а не ГГ3+ зато шо ме плашит некој резултат како 3-0 иако Гг3+ е доста реална опција за овој натпревар зато шо на двете им горит особено на првиве
Ako si ti podobar kazi za utre 7 utakmici 1/2 i 2/1 da vidime kolku ke pogodis,jas barem vo plus izlegov,ajde ti predlozi 7 ako si tolku fraer,a ne prepisuvam od nikoj jas,aj izedi uste nekoe gomno i kazi Gilingam-Barnet od kade ja prepisav?ko ja pogodivBarnet te nemase da jades gomnaПолека малку со навредиве, првин, се правиш типстер до јаја, Селтик ти е препишана од Стари Мајстор, дечкото ја имаше саати пред тебе постирана.
Ти даде 3 натпревари, кои "магично" сите 3 беа одложени, а беа најавувани како јаки коефициенти. Мрка капа.
После даваш 7 натпревари, за кои да земеш познајачна пара, мораш да играш со многу пари за да добиеш, во случајот погоре, 4.000 денари.
Од тие 7, една само ти излезе, или од 21 комбинација, имаш погодено 1. И не е некој процент за некој кој гарантира добивка.
Логиката вели, да го уплатиш Јунајтед, на 1 натпревар, со 1.35 коефициент, ке земеш скоро дупло повеќе пари од твоите 4.000 денари, со многу поизгледна веројатност за добивка.
Даде анализа за хокеј, ја промаши. Ставаш добитни ливчиња, со скриена уплата/добивка.
Доколку навистина си ги уплатил за по 2.000 секоја комбинација како што велиш, секоја чест, со здравје да си ги трошиш паричките.
За крај, моето прашање е легитимно и разумно, на кое што наместо да одговориш, зеде да се занимаваш со лични навреди.
Очигледно, ептен те погодило во нерв, нешто за кое што и самиот си свесен.
Со среќа во типстерот, јас повеќе нема да те следам по денешново фијаско.
Ako si ti podobar kazi za utre 7 utakmici 1/2 i 2/1 da vidime kolku ke pogodis,jas barem vo plus izlegov,ajde ti predlozi 7 ako si tolku fraer,a ne prepisuvam od nikoj jas,aj izedi uste nekoe gomno i kazi Gilingam-Barnet od kade ja prepisav?ko ja pogodivBarnet te nemase da jades gomna
И НБА-та не поздрави убоо сабајлевоCold Breath дај нешто НБА ти ги имаш оние +/-![]()
Тешки натпревари беа.И НБА-та не поздрави убоо сабајлево
--- надополнето: 30 декември 2012 во 07:09 ---
Мајами 2...............
Феникс 2 хен........
Хјустон 1 хен........
Портланд 1...........
Денвер 2 хен........![]()
Ти најдобар си овде,закон!Не вреди да ти одговорам на прашања, мислев си имаме работа со посериозен дечко...![]()