- Член од
- 21 јули 2009
- Мислења
- 876
- Поени од реакции
- 462
Со оваа игра маалски турнир нема да освојат, а не па ЛШИ на крај ЛШ ќе си освојат и ќе се чудите сите![]()

Инаку кој сака кладба во аватар уште од сега дека германска екипа зема ЛШ годинава?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Со оваа игра маалски турнир нема да освојат, а не па ЛШИ на крај ЛШ ќе си освојат и ќе се чудите сите![]()
![]()
I oficijalno ne navivam vise za muvlarive.
I oficijalno ne navivam vise za muvlarive.
Би требало со најјак состав да излезат. Ова се повиканите играчи:И мислење за утре за Атлетико Мадрид ми треба, ќе излезе со 1 тим и со Фалкао или да не ја пишам?
Франција - Чешка (+6.5) 2 24:22
Норвешка - Шведска(+5.5) 2 28:25
Нанси - Минск Тим 2 -71.5 коша 57:63
Летс го !
150 утакмици ти па...Колку максимално утакмици можат да се изиграат на тикет од моцарт? На сајтов преку брззи тикет нема ограничување како што можам да видам...... составувам тикет и од 50 утакмици и повторно не прави проблем... одам posalji и ми дава код за уплата...
Пиши ги утакмиците може некој ќе сака да препишеКолку максимално утакмици можат да се изиграат на тикет од моцарт? На сајтов преку брззи тикет нема ограничување како што можам да видам...... составувам тикет и од 50 утакмици и повторно не прави проблем... одам posalji и ми дава код за уплата...
Само една е шифрата, ја пишит касиерката и се куцат тикетот.Пиши ги утакмиците може некој ќе сака да препише
Можам да ја замислам фацата на касиерката кога ќе види што треба да искуца![]()
Кога тогаш ке ги фатат ке тепаат и Лејкерси еднашЛејкерси сезонава се исто ко КПР во Англија,сите ги играат и пак губат![]()