Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
И на крај ЛШ ќе си освојат и ќе се чудите сите :D
Со оваа игра маалски турнир нема да освојат, а не па ЛШ :icon_mrgr:
Инаку кој сака кладба во аватар уште од сега дека германска екипа зема ЛШ годинава?

20t1pah.jpg

I oficijalno ne navivam vise za muvlarive.

I oficijalno ne navivam vise za muvlarive.

Не да се прам сеа и јас паметен, ама за наивачите на некој фудбалски тим, најпаметно е никогаш да не го играат својот тим на тикет..
Пример и јас ако ме прашате најпоќе имам паднато на мојот тим.

И мислење за утре за Атлетико Мадрид ми треба, ќе излезе со 1 тим и со Фалкао или да не ја пишам?

И мислење за утре за Атлетико Мадрид ми треба, ќе излезе со 1 тим и со Фалкао или да не ја пишам?
Би требало со најјак состав да излезат. Ова се повиканите играчи:
Asenjo, Courtois, Godín, Filipe, Mario, Tiago, Koke, Adrián, Raúl García, Falcao, Arda, Gabi, Cata, Diego Costa, Juanfran, Emre, Miranda, Manquillo y Saúl

Колку максимално утакмици можат да се изиграат на тикет од моцарт? На сајтов преку брззи тикет нема ограничување како што можам да видам...... составувам тикет и од 50 утакмици и повторно не прави проблем... одам posalji и ми дава код за уплата...

Колку максимално утакмици можат да се изиграат на тикет од моцарт? На сајтов преку брззи тикет нема ограничување како што можам да видам...... составувам тикет и од 50 утакмици и повторно не прави проблем... одам posalji и ми дава код за уплата...
150 утакмици ти па... :D

Пиши ги утакмиците може некој ќе сака да препише :ROFLMAO:
Можам да ја замислам фацата на касиерката кога ќе види што треба да искуца:pos:

Пиши ги утакмиците може некој ќе сака да препише :ROFLMAO:
Можам да ја замислам фацата на касиерката кога ќе види што треба да искуца:pos:
Само една е шифрата, ја пишит касиерката и се куцат тикетот.

Aман бре луѓе, барате очи во Арсенал.

Првин, секој кој се решил да фрли убави парички на 2-ка за Арсенал, fearless, сте требале да разгледате како играл Брадфорд во последните мечеви.
Значи, во последните 10 меча, во 8 дале минимум по еден гол, што значи дека реализацијата не им е проблем.
Во претходните мечеви одиграни со Арсенал, секогаш им давале гол или два.

Според сето ова, дека Брадфорд ке даде гол на Арсенал, имаше коефицинт од 1.60, многу посолиден и посигурен од 2-ката.
Арсенал игра топло ладно, и е многу тежок за играње, а и одбраната им е падни стани. Според тоа, многу подобро би било да се игра дека ке примат гол, отколку дека ке тепаат.

Пред да ме турите на клада зошто ова не го кажав пред натпреварот а сега солам памет, да кажам дека не бев вклучен денес цел ден.

Лејкерси сезонава се исто ко КПР во Англија,сите ги играат и пак губат :ROFLMAO:

Лејкерси сезонава се исто ко КПР во Англија,сите ги играат и пак губат :ROFLMAO:
Кога тогаш ке ги фатат ке тепаат и Лејкерси еднаш:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom