А
Атомската мравка
Гостин
Русија - Исланд 15-8 на полувреме
Унгарија - Шпанија 63 гола
Романија - Црна Гора 20:23
Скиве - Алборг 18:19

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
епа ај честито 1-1 ти е Севиља ја погодиСамо кладилници и семафори работат кога е празник .
Ги ставив за вечер Еспањол-Севиља гг1/2 па што биде биде.
Да си ебат векот и статистиките и анализите, се е до среќата, поминувам до кладилница и викам ај ќе пуштам едно колку да се прати и глеам Еспањол-Севиља играат и ги бапнав онака прво што ми текна гг1/2Само кладилници и семафори работат кога е празник .
Ги ставив за вечер Еспањол-Севиља гг1/2 па што биде биде.
Не бе не можам да фатам и не можам .. на крај ја сјеба Картер .. со одбранбените удариАјде Црна Гора да тепа ракометот и Картер - Марфи <14.5 фрејма за да сум добитен .
Ја сум кажал турски чај више на тикет неЛуѓе, шо ми напраја Бешикташ Турциве не сте свесни, не е фер, 2-0 до 84та минута еееј и 2-2. Дајте нешто за утре, Реал и Арсенал што мислите, ќе тепаат без проблеми?
Ја сум кажал турски чај више на тикет не,инаку за арсенал не знам баш
редно е да тепаат,ама мислим дека ќе биде тежок дуел,е сеа добро е што вба,не игра кој знае како на гости.Инаку реал би требало да тепа,нема право на грешка,мада и на ова оствам простор за кикс,затоа што ваљадолид,можат да бидат доста незгодни.Како и да е нема ништо сигурно,само ќе ти кажем играј тоа што мислиш,и не слушај други.
Море 2ка чиста .Као шо слушнав прееска на Спорт Клуб Виган утре ќе игра без 8 првотимци, што поради повреда што поради суспензија. Ако ништо друго бар х2 може да се проба, добар коефициент има, а за похрабрите може и 2ка, 3 коефициент е во копачка.