Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Знае некој дали утре ке работат кладилниците?

А што е утре?
Иначе поголемиов дел од одложениве утакмици поради снег е?

За утре планирам да одиграм
Арсенал-1
Лестер-1
Баерн-2
Дортмунд-1
ПСЖ-1
Порто-1
Aјакс-1
на поголем влог,што мислите за тикетов ?

За утре планирам да одиграм
Арсенал-1
Лестер-1
Баерн-2
Дортмунд-1
ПСЖ-1
Порто-1
Aјакс-1
на поголем влог,што мислите за тикетов ?

не ти е лоша идејата но на повисок влог овие Лестер?? и без нив според мене треба да пробаш зависи ако сакаш да дуплираш тие фаворити би требало да влезат

Литвус Ритас- Брозе Баскетс (+3.5) 1хендикеп 67-62
Русија - Исланд(+2.5) 1хендикеп полувреме 15-8
Унгарија - Шпанија -47.5 гола 32-31 :facepalm::facepalm:

7 квота и за денес . од 6 до 8 траат мечевите . Џа или Бу :)

Повеќе од гол по минута во просек. Како Тања Андреева да бранеше на двата гола. И вие па што не кажавте дека Унгарија ќе имаат многу навивачи , чисто изумив на тоа јас. Ќе ги игравме со хендикеп место ова. :mad:

не ти е лоша идејата но на повисок влог овие Лестер?? и без нив според мене треба да пробаш зависи ако сакаш да дуплираш тие фаворити би требало да влезат
http://www.rezultati.com/utakmica/Ek9xPIFm/#tablica;table;overall против слаб тим играат а тие се претенденти за влегување во премиер лигата и + барнсли играат многу лошо на гостување а Лестер имаат 8-1-1 на домашен терен,јас мислам дека ќе влезе али ќе размислам до утре има уште време. ;)

Ајде Црна Гора да тепа ракометот и Картер - Марфи <14.5 фрејма за да сум добитен .

http://www.rezultati.com/utakmica/Ek9xPIFm/#tablica;table;overall против слаб тим играат а тие се претенденти за влегување во премиер лигата и + барнсли играат многу лошо на гостување а Лестер имаат 8-1-1 на домашен терен,јас мислам дека ќе влезе али ќе размислам до утре има уште време. ;)

се тоа да но незнам за висок влог дали е..ти си знаеш може и ќе биде лесно :)

Хамбургер од денеска ми е 1
за викендов на истото ливче ги имам реал 2
адмира гг3+
јувентус 2
челзи 2

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom