Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Само кладилници и семафори работат кога е празник .:D
Ги ставив за вечер Еспањол-Севиља гг1/2 па што биде биде.
епа ај честито 1-1 ти е Севиља ја погоди :)

Само кладилници и семафори работат кога е празник .:D
Ги ставив за вечер Еспањол-Севиља гг1/2 па што биде биде.
Да си ебат векот и статистиките и анализите, се е до среќата, поминувам до кладилница и викам ај ќе пуштам едно колку да се прати и глеам Еспањол-Севиља играат и ги бапнав онака прво што ми текна гг1/2 :vozbud:

Ајде Црна Гора да тепа ракометот и Картер - Марфи <14.5 фрејма за да сум добитен .
Не бе не можам да фатам и не можам .. на крај ја сјеба Картер .. со одбранбените удари :@

Литвус Ритас- Брозе Баскетс (+3.5) 1хендикеп
Русија - Исланд(+2.5) 1хендикеп полувреме
Унгарија - Шпанија -47.5 гола

7 квота и за денес . од 6 до 8 траат мечевите . Џа или Бу :)

Малце ми беа овие 4 викам една од тебе да препишам, и само ја можам да ја изберам таа што нема да искочи :facepalm:

DSC00008.JPG

Као шо слушнав прееска на Спорт Клуб Виган утре ќе игра без 8 првотимци, што поради повреда што поради суспензија. Ако ништо друго бар х2 може да се проба, добар коефициент има, а за похрабрите може и 2ка, 3 коефициент е во копачка.

Луѓе, шо ми напраја Бешикташ Турциве не сте свесни, не е фер, 2-0 до 84та минута еееј и 2-2. Дајте нешто за утре, Реал и Арсенал што мислите, ќе тепаат без проблеми?

Луѓе, шо ми напраја Бешикташ Турциве не сте свесни, не е фер, 2-0 до 84та минута еееј и 2-2. Дајте нешто за утре, Реал и Арсенал што мислите, ќе тепаат без проблеми?
Ја сум кажал турски чај више на тикет не:D,инаку за арсенал не знам баш:unsure: редно е да тепаат,ама мислим дека ќе биде тежок дуел,е сеа добро е што вба,не игра кој знае како на гости.Инаку реал би требало да тепа,нема право на грешка,мада и на ова оствам простор за кикс,затоа што ваљадолид,можат да бидат доста незгодни.Како и да е нема ништо сигурно,само ќе ти кажем играј тоа што мислиш,и не слушај други.

Chelsea - 2
Cercle Brugge- Leuven - GG
Уште една посигурна кажете за на тикетов :P

Ја сум кажал турски чај више на тикет не:D,инаку за арсенал не знам баш:unsure: редно е да тепаат,ама мислим дека ќе биде тежок дуел,е сеа добро е што вба,не игра кој знае како на гости.Инаку реал би требало да тепа,нема право на грешка,мада и на ова оствам простор за кикс,затоа што ваљадолид,можат да бидат доста незгодни.Како и да е нема ништо сигурно,само ќе ти кажем играј тоа што мислиш,и не слушај други.

Абе гамблеров нека дава типови, дубл ГГ3+ и да бегаме. :P

Као шо слушнав прееска на Спорт Клуб Виган утре ќе игра без 8 првотимци, што поради повреда што поради суспензија. Ако ништо друго бар х2 може да се проба, добар коефициент има, а за похрабрите може и 2ка, 3 коефициент е во копачка.
Море 2ка чиста .:D

Утре ова ке одиграм :)

Овие на поголем влог.
Arsenal - WBA --- 1 (1.50)

Sunderland - Chelsea --- 2 (1.80)
Dortmund - Wolfsburg --- 1 (1.30)
Augsburg - Bayern --- 2 (1.30)

Valladolid - Real Madrid --- 2 (1.30)
Коефициент: 5.93 (y)
и овие на мал влог.
Arsenal - WBA --- 1 (1.50)
Sunderland - Chelsea --- 2 (1.80)
Wigan - QPR --- 2 (3.00)
PSG - Evian TG --- 1 (1.25)
Dortmund - Wolfsburg --- 1 (1.30)
Augsburg - Bayern --- 2 (1.30)
Stuttgart - Schalke --- 2 (2.50)
Valladolid - Real Madrid --- 2 (1.30)
Porto - Moreirense --- 1 (1.10)
Коефициент: 61.17 :D

Еве за утре што извадив, што точно ќе изиграм појма немам ама ќе искомбинирам нешто од ова.
За објаснување на некои од типовите зошто ги типувам така клик тука.

Штурм - Салзбург ГГ & 3+ & ГГ3+
Сандерленд - Челзи 2
Свонси - Нортвич 1 & 0-2
Сошо - Лил 2 & Т22+
Задар - Сплит 1
Штудгарт - Шалке 2
Малага - Гранада 1
Барса Б - Елче 0-2
Бехатку - Пишек 1
Крка - Игокеа 2

Kajgana Shop

Back