The King of Clay
Модератор
- Член од
- 28 јануари 2012
- Мислења
- 5.038
- Поени од реакции
- 3.635
Шо ќе ја играте утре Барса? Нема да играат 5-6 првотимци, но Меси ќе игра, највероватно поради потребата од голови, што мислите, ќе одат ли на победа? 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мислам дека ке играат нерешено или ке победат нема да си дозволат да изгубат на домашен теренШо ќе ја играте утре Барса? Нема да играат 5-6 првотимци, но Меси ќе игра, највероватно поради потребата од голови, што мислите, ќе одат ли на победа?![]()
Според мене утре Барса и Јунајтед не тепаат.Шо ќе ја играте утре Барса? Нема да играат 5-6 првотимци, но Меси ќе игра, највероватно поради потребата од голови, што мислите, ќе одат ли на победа?![]()
Куманово гази на домашен теренШо му е на овие Куманово фркава ?? шо се разиграја матер му ебам баш кога ги пишав јас на ливче ..
Да го играш Куманово 2 кога игра дома ти е исто како да му плаќаш на педер да те е*еТикетов мој денешен .
Интер 19 - Розенборг 19 1 3-1
Македонија - Франција Хен 2 -3.5 1/2 10-15
Ц . Звезда - Мужнианка <160.5 131
Германија - Шпанија 2
Kуманово - Хапоел 2
Хрватска - Унгарија 2
Шведска - Данска 2
Динамо З - Динамо К 1 не 1/2
Реал - Ајакс 1
Олимпијакос 1 Арсенал со слаб тим иако ништо не одлучува Гејците нема да сакаат да изгубат а и 2,40 е коеф по мерка
Шарлерој - Лукоил 2 1,60 Поклон до сеа 4од4 сум на Шарлерој
Ја погоди вистинскатаГо зимам од ел хефе типот
Тампере -71.5
+
Франција - Македонија Тим2 -23.5
Спиру Шарлероа - Лукоил Тим1 -75.5
=6 квота
Магијата си е магија.Ај да видиме кај мене дали фајча магијата... Дајте бе еден гол ХРВАТИИ!!
поздрав момче !ДИНАМО КИЕВ И ДА ИГРААТ БЕЗ ДЕФАНЗИВЦИ ПАК ЗАГРЕБ НЕМА ДА ДАДАТ ГОЛ БИДЕЈКИ СЕ ГОЛЕМИ ДРВА И ИМ СЕ БИТНИ ПАРИТЕ И ИМААТ НОВ ТРЕНЕР КОЈ НЕМА ПОЈМА ОД ФУДБАЛ КОЈ САМО ГО ИНТЕРЕСИРААТ ПАРИТЕ. КАЈ ДИНАМО ЗАГРЕБ НЕМА КОЈ ГОЛ ДА ДАДЕ ТАКА ДА ТИП 2![]()
Да ти ибам среќата таман се израдував кога у 90мин андерлехт израмни
Прегледај го приврзокот 53779
Знае ли некој дали може да си ги играм парите пак со ова ливче?? 6од7 ми е а 2ме заебаа
Го зимам од ел хефе типот
Тампере -71.5 59
+
Франција - Македонија Тим2 -23.5 16
Спиру Шарлероа - Лукоил Тим1 -75.5 61
=6 квота