N
Nicky Santoro
Гостин
КорекцијаМилан х2
Селтик х2
20 000 уплата
59 500 добивка
селтик х2
Милан ГГ
25000-85800ден
Поисплатлив тим на милан е ГГ
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
КорекцијаМилан х2
Селтик х2
20 000 уплата
59 500 добивка
Stvarno tolku gi stai ?Корекција
селтик х2
Милан ГГ
25000-85800ден
Корекција
селтик х2
Милан ГГ
25000-85800ден
даStvarno tolku gi stai ?
Многу ми е битно мене дали веруваш тидај фотка да видиме!вака не веруем ни дека 250 си стаил!
да
Многу ми е битно мене дали веруваш ти![]()
Динамо Киев има само 1 победа во...
... последните 16 гостувања во групната фаза на ЛШ (11 порази и 4 нерешени). За денеска во тимот ги нема Качериди и Данило Силва (одбрана), Гусев и Крањчар (средина) и Милевски (напад).
Динамо Киев ќе има само 3 одбранбени играчи на рапсолагање, Бетао, Таиво и Михалик.
тип ГГ
Добро брат , лажам ајдемене ми е гајле, само има тука деца што ти веруваат... имај малце совест!
koja e logikata da uplatis utakmica od vecer , i utakmica od utre vecer na 20,000? uplati ja prvin samo milan, pa poslem so 20,000*koef za gg na milan moes da uplatis istite pari na celticДобро брат , лажам ајде
Никој не ги тера да ме следат,нивно право си е.И темава се вика тип на денот а не кој колку ставил.
што може да се Десиkoja e logikata da uplatis utakmica od vecer , i utakmica od utre vecer na 20,000? uplati ja prvin samo milan, pa poslem so 20,000*koef za gg na milan moes da uplatis istite pari na celtic
se moze da se desi nokeska, a nema nikakva logika vakvoto igranje