Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Шо ќе ја играте утре Барса? Нема да играат 5-6 првотимци, но Меси ќе игра, највероватно поради потребата од голови, што мислите, ќе одат ли на победа? :)

Колеги при крај сум со нервите упм ова само мене може да ми се деси леле бе...:place:

Шо ќе ја играте утре Барса? Нема да играат 5-6 првотимци, но Меси ќе игра, највероватно поради потребата од голови, што мислите, ќе одат ли на победа? :)
Мислам дека ке играат нерешено или ке победат нема да си дозволат да изгубат на домашен терен :)

Според мене утре Барса и Јунајтед не тепаат.
И двете екипи се први нема што да се замараат а башка нивните противници се борат за 2ро место.

Тикетов мој денешен .
Интер 19 - Розенборг 19 1 3-1
Македонија - Франција Хен 2 -3.5 1/2 10-15
Ц . Звезда - Мужнианка <160.5 131
Германија - Шпанија 2
Kуманово - Хапоел 2
Хрватска - Унгарија 2
Шведска - Данска 2
Динамо З - Динамо К 1 не 1/2
Реал - Ајакс 1
Да го играш Куманово 2 кога игра дома ти е исто како да му плаќаш на педер да те е*е ;)

не слушам повеќе други овој не отпатувал овие ќе земеле први бодови.... фино лепо си ја имав Д. Киев двознак ја ставив Тотенхем сега 100% нема да тепаат и наместо уште 5 сега ќе чекам уште 7 утакмици глуп

Олимпијакос 1 Арсенал со слаб тим иако ништо не одлучува Гејците нема да сакаат да изгубат а и 2,40 е коеф по мерка
Шарлерој - Лукоил 2 1,60 Поклон до сеа 4од4 сум на Шарлерој
:D
Го зимам од ел хефе типот
Тампере -71.5
+
Франција - Македонија Тим2 -23.5
Спиру Шарлероа - Лукоил Тим1 -75.5

=6 квота
Ја погоди вистинската :D

Кочено добитен мамата..мизерна сума ама утакмиците уште помизерни

Олимпиакос-1X
ПСЖ-1X
Зенит-X2
Малага-3+
Реал-3+

е сега се мисламд а имав така повеќе мадиња да ги изиграв овие чисти кецој и двојки а реал и малага 4+ кога ќе ми дојдеше ливчето за 20.000:cautious:

ПЕНАЛ за Динамо Загреб, шанса за првиот гол еј, срамота ќе е да поминат без постигнат гол.

EDIT :
Ете тие што ја имаја ГГ нека лапаат пари ако чекаа уште гол од Динамо. (y)

Ај да видиме кај мене дали фајча магијата... Дајте бе еден гол ХРВАТИИ!!
Магијата си е магија. :pos:

ДИНАМО КИЕВ И ДА ИГРААТ БЕЗ ДЕФАНЗИВЦИ ПАК ЗАГРЕБ НЕМА ДА ДАДАТ ГОЛ БИДЕЈКИ СЕ ГОЛЕМИ ДРВА И ИМ СЕ БИТНИ ПАРИТЕ И ИМААТ НОВ ТРЕНЕР КОЈ НЕМА ПОЈМА ОД ФУДБАЛ КОЈ САМО ГО ИНТЕРЕСИРААТ ПАРИТЕ. КАЈ ДИНАМО ЗАГРЕБ НЕМА КОЈ ГОЛ ДА ДАДЕ ТАКА ДА ТИП 2:pos:
поздрав момче !:pos:

Динамо гомна едни само мене може да ми се деси ова,да умрете да даде господ.пичка ви матер усташка.

Да ти ибам среќата таман се израдував кога у 90мин андерлехт израмни:mad::mad::mad::mad:
Фотографија0751.JPG

Знае ли некој дали може да си ги играм парите пак со ова ливче?? 6од7 ми е а 2ме заебаа

Го зимам од ел хефе типот
Тампере -71.5 59
+
Франција - Македонија Тим2 -23.5 16
Спиру Шарлероа - Лукоил Тим1 -75.5 61

=6 квота

300sw047yusw9.gif

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom