Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Како ти на мене што ми рече одамна, кога кажав дека сум опалил 500 денари на сингл Селтик - Барса 1, од кај да знаеме дека не не лажеш?
Реторичко прашање е.
Тачно само ја многу покултурно ти се обратив тебе нели?те прашав само дали е твој тикетот..

За утре во план сум да одиграм:

Cagliari : Napoli 2
Metalist : Tavria 1 и 3+
FC Brasov : Steaua 2
FC Vaslui : CSMS Iaşi 1 и 2-3

рамно 20 коефициент

Интер ми е примамлив за 2 или X2 ама заречен сум да не го играм никогаш повеќе откога ме киксира на ливче со 5 погодени други утакмици летоска против Хајдук со 1.15 коефициент :D

Тачно само ја многу покултурно ти се обратив тебе нели?те прашав само дали е твој тикетот..

Само сакав да ти кажам, многу полесно е да демантираш некој со слика(доказ), отколку да му го кажеш тоа што ти му го кажа. ;)

рамно 20 коефициент

Интер ми е примамлив за 2 или X2 ама заречен сум да не го играм никогаш повеќе откога ме киксира на ливче со 5 погодени други утакмици летоска против Хајдук со 1.15 коефициент :D
Колку што знам Наполи без Кавани и Пандев се против Каљари.

Не се глупирајте со Наполи 2 ....ко што чув бранче рече Кавани не играл ...т.д таму нз кој друг може да дае гол ..

Фала што ми напомена, значи затоа бил толку висок коефициентот :)

Воопшто не ја пишувам ако е така, ќе ги изиграм другите 3.

Кавани не игра,напад ќе игра Пандев со Инсиње како што најави Мацари..

сепак утре и Наполи и Интер е тешка не се залетујте може и двете да не тепаат..

Паѓа коефицинентот за 2-ка и на двете...

Според мене, 0-2 гола Наполи, и Интер 3+.

Од каде толку сигурна?[/quopra
Од каде толку сигурна?
imam gi gledano moreirense kako igrat dupki se nevideni, a sporting se mn pojaki od niv i plus nemat pobeda dolgo vreme taka da utre ke gi utepat
--- надополнето: 26 ноември 2012 во 00:11 ---

рамно 20 коефициент

dobar plan imas .... samo ovaa vaslui poveke mi odi na mene 3+ oti tie ako se raspukat nezdravi se moze i 5+ da ja napravat:cuc:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom