Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Добро си играш ти само денеска бош типови. Рома играше со најслабата екипа што ја имам видено во Сериа А некогаш,Челзи нов трењер Рафа ќе ги среди во одбраната,Њукасл си беше поубав коефициентот на Тм1 2+ така и ја фатив а и слаби се годинава плус им фалат играчи периодот,Тотнехем си влезе гг3+ цела. Инаку да се не се правам генерал после битка мене Лион ме падна ја имав гг,имаа и статива во 88 па примија уште еден гол.Јебига лош ден, а пишам овде све ми искача контра. Минатата недела исто, сеа пак.
У игра сум само на уште едно ако влезе ќе ме извади денес
Значи коа ќе пишам тука нешто играјте контра фаќате![]()
Затоа NBA конечни резултати ќе си играш онлајн и ќе ти се важат и продолженијата или ќе ти пресметаат коефициент 1, зависно од кладилницата, а не по македонскиве кладилници кај што ставаат фудбалски коефициент за X кој нема шанси некој да го игра.Не ми се верува Торонто- Сан Антонио 88-88 па кај баш нив ги најдовсан антонио
![]()
26.11. 00:00 Orlando Magic - Boston Celtics -------- 2 безх | 2 (-4.5 хенд) | <190.5
26.11. 00:00 Philadelphia 76ers - Phoenix Suns - ---- 1 безх | 1 (-3.5 хенд) | >194.0
26.11. 02:00 Denver Nuggets - NO Hornets ---------- 1 безх | 2 (-10 хенд) | <195.5
Ѓи пуштив
атлетико мадрид 1
марсеј
тотанхем 1
порто 2
И сеа се мислим дал да ја опнем сингал загреб - динамо загреб 1
Како што знам двете екипи са у добро односи,а загреб е последен,за разлика од динамо,кој му бега на хајдук 10,бода,ако имате некое инфо,кажујте.
ме утепа досада најискреноЕптен ти е досадно дома 100%
пиши ги после со црвена и со плава боја![]()
Знаеме дека не си ја опнал.
Знаеме дека не си ја опнал.
Од вакви мрчатори ко тебе,преку к*рац ми е,зошто би имал потреба да лажем?