Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Еве да ја заокружам оваа сесија типување со таканарачени TheGambler tips. :pos:

Aarhus - Midtjylland GG3+
FC Oss - Cambuur GG3+
Parma - Inter 3+
Moreirense - Sporting 2
Zenit - CSKA Moscow X
Trabzonspor - Eskisehirspor 1

Комбинирајте и поентирајте. :D Се читаме во текот на денот. Лека ноќ коцкаришта. :LOL:
Ја бркаш ЦСКА и ти а? :D

486331_4994434507008_88281112_n.jpg

Имат некој дојава 2/1 1/2 ?? :D:D:D

Има уште една полуда комбинација
каљари - наполи 5-2
парма интер 7-0
квота-сигурно над 10000
пишуваш по 100 типови дневно и ќе влезе една и го тупиш со неа.Пиши 2 типа што ти се најсигурни и крај.Само немој гг3+ оти ме убива тоа ептен пратење треба за таков тип да извадеш

Ти ќе ми кажуваш како да типувам... ебате брливиот. :D Јасно ги потенцирам типовите со здебелен текст не гледам кај е проблемот. Или проблемот е што има превише комбинации, нешто на што не си навикнал. :D Сакаш само 1 тип и готово, да се држиш до него како слеп за стап. :) Не можеш да ги промениш луѓето факт е тоа, и ја го сфатив. :D Имаш опција или да ги прифатиш какви што се или да ги игнорираш. ;)

Ја бркаш ЦСКА и ти а? :D
Токму така ја бркам ЦСКА и се надевам да ја фатам и да ја збрцам. :D

zcHNA.jpg
:pos:

Утре ги спремам пуканките ако не влези X..какво учење какви бакрачи ќе гледам препукувања haters vs The Gambler:pos::pos:

Купувај пуканки додека не те фатило мрза. :D

Ајде се читаме вечерва, отидов да уплатам во разно-разни кладилници и да уживам во животот. :D Се гледаме после завршување на натпреварот Каљари - Наполи Х. :pos:

Каљари-Наполи Х-1/ 1. Не играат Кавани и Пандев кај Наполи.

Нема шанси Наполи да тепа без Кавани. Треба ептен утепано да изиграат Каљари за да изгубат.

подбезицкие - лех 2 1.90
парма - интер x2 1.41

И нека се е*** ако не влезе ова. Pre-испцујување :
-Лех , абе да ви ијам полските умрени сапуни ! Како може од тие отепани , 5 бода што имаат на табелата да не можете победа да извлечете. Гонете се бе у три лепе!
- ииии , ШИНТЕРОТ глупав, место да запнат по поразот на Јуве , он губи од Парма :facepalm: .

Гледам овој Гамблер е голем фраер хах гревови ако неможете да погодите ГГ одма во глава да си пукате :tapp::pos:

Cagliari - Napoli X @ 3.00
Parma - Inter GG3+ @ 2.25
Moreirense - Sporting 2 @ 1.95

Овој трипл ке го изиграм па што биде нека биде. (y)
Типовите се од TheGambler tips .:)

Дали ги има некаде за играње Србија 2 и Хрватска 2 во кладилнициве овде особено ме интересира Моцарт затоа шо таму ретко уплакам во некои знам дека нема

Гледам овој Гамблер е голем фраер хах гревови ако неможете да погодите ГГ одма во глава да си пукате :tapp::pos:
Епа ај ти како голем фраер пиши за денес 2-3 утакмици гг за да фатиме и ние нешто ;)
Инаку за денес:
Брашов-Стеауа 2 @ 1.75
Сарагоса-Селта 1 @ 2.15
Мореиренсе-Спортинг 2 @ 1.9
Каљари-Наполи Х @ 3

Како фино Казан си ја намести денес х-х.
Немат шо да местат ги гледав Волга претходната изиграа многу јако со Спартак дури и појаки беа + имаа Рубин и мали проблеми со составот

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom