Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Уште некој ја чека Еспањол ГГ3+ или барем ГГ? :mad:
--- надополнето: 25 ноември 2012 во 13:47 ---
Уште некој ја чека Еспањол ГГ3+ или барем ГГ? :mad:
Е преку кур веќе аман!!! За милина Херта дава 2 гола за 20 мин, овие умрение 0-1 '17-та и 0-2 '91 И после не требало среќа во ова...абе ајдеее :tapp: Играм уште нареднава недела, до 1-ви и после праам пауза до boxing day :cautious:

Palmeiras without: Joao Vitor, Fernandinho, Tiago Real, Leandro, Daniel Carvalho, Valdivia, Joao Denoni, Wesley, Henrique, Assuncao, Mauricio Ramos, Hernan Barcos, Araujo, Roman, Luan.
Исто и на Бока Јуниорс и фалат 8 играчи така да јас ја избегнав и не ја пишав 1.
Саутемптон го пишав 1 оти на Њукасл му фалат 4-5 првотимци, али на ситно измешана со други утакмици. Среќно кој следи. :D

Palmeiras without: Joao Vitor, Fernandinho, Tiago Real, Leandro, Daniel Carvalho, Valdivia, Joao Denoni, Wesley, Henrique, Assuncao, Mauricio Ramos, Hernan Barcos, Araujo, Roman, Luan.
Исто и на Бока Јуниорс и фалат 8 играчи така да јас ја избегнав и не ја пишав 1.
Саутемптон го пишав 1 оти на Њукасл му фалат 4-5 првотимци, али на ситно измешана со други утакмици. Среќно кој следи. :D
њукасал изгуби 2 дома по ред, а нема победа на гости, не би ја играл 1 во никој случај.

И да не викате не сум ви кажувал типови после :D

Марибор гг3+
Челзи гг1
Тотенхем гг1
Базел т2 2+ пп
Њукасл т2 2+ пп
Лион гг3+
Рома гг1

Повеќето се за у систем или за сингл, немој да мислите дека сите ќе испаднат :D

Обавезно ќе фатиме пари нема дилема околу тоа. :D Еве сега ги анализирам утакмиците пред спиење. :facepalm: :pos:

Кога ќе станам сабајле верувам ќе ги имам добитните типови и ќе знам отприлика што да искомбинирам на тикет и да добијам. :D
--- надополнето: 25 ноември 2012 во 02:40 ---
Сингл кој го меркам за утре:

Sampdoria - Bologna 1 @ 2.30 7/10

;)
ајде чекаме типови :)

Незнам дали имате забележано ама шпанскиве утакмици што се одигрува претежно во 12:00 наутро обратно влегува и скоро секогаш точен резултат 0:2. А видовте Ајакс како ја нареди, а сега еве и Црвена Ѕвезда.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom